Gündem

Gündem Haberleri

1 milyar kişi TikTokta!

Dünyanın en popüler kısa video uygulaması TikTok dünya çapında 1 milyar kullanıcıya ulaştı.


Gündem 28.09.2021 10:30:00 0
1 milyar kişi TikTokta!

İSTANBUL (İGFA) - Aylık 1 milyardan fazla kullanıcı eğlenerek öğrenmek ve yeni şeyler keşfetmek için TikTok'a geliyor. İçerik üreticilerin yaratıcılığı ve özgünlüğü sayesinde TikTok, dünyanın dört bir yanındaki insanlar için günlük yaşamlarının bir parçası haline geldi. Müzikten yemeğe, güzellik ve modadan kültür ve sanata bütün içerikler TikTok'ta yer alıyor. TikTok Türkiye ekibi, "İster Singapur'da, ister São Paolo, Stockholm veya Seattle'da olun bize ilham veren içerik üreticilerini, albümleriyle listeleri alt üst eden sanatçıları, sevdiğimiz ürünleri keşfetmeyi sağlayan markaları, bizi güldüren ve dans ettiren herkesi kutluyoruz" ifadelerini yer verdi.

 

✨1 milyar✨ kişi TikTok'ta! Küresel topluluğumuza teşekkür ederiz ????https://t.co/6Pnhyx3DiQ

— TikTok Türkiye (@TikTokTurkey) September 27, 2021

Kayseri Valisi'nden Büyükkılıç'a ziyaret Kayseri Valisi'nden Büyükkılıç'a ziyaret
KalDer Kayseri'den gelecek paneli KalDer Kayseri'den gelecek paneli
Rasim Arı'ya STK'lardan ziyaret Rasim Arı'ya STK'lardan ziyaret
Isparta'da köylüler yağmur için ellerini semaya açtı Isparta'da hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi ve kuraklık tehlikesine karşı köylüler yağmur duasına çıktı.
BÖCEK'TEN HAYVAN ÜRETİCİLERİNE YALAMA TAŞI DESTEĞİ Antalya Büyükşehir Belediyesi, yayla ve kırsaldaki hayvancılık faaliyetlerinin devamlılığı için bugüne kadar kent genelinde görülmemiş-duyulmamış bir desteğe imza attı.