1. Bucaklı Akademisyenler Buluşması


Eğitim 15.08.2022 14:06:00 0
1. Bucaklı Akademisyenler Buluşması

Bucak Belediyesi, 20 Ağustos 2022 Cumartesi günü Bucaklı olup Türkiye’nin farklı üniversitelerinde çalışan akademisyenleri Bucak’ta bir araya getiriyor. 1. Bucaklı Akademisyenler Buluşması ile farklı üniversitelerde çalışan Bucaklı akademisyenlerle tanışmak, şehre dair aidiyet kültürü oluşturmak, onların deneyim ve akademik birikimlerinden istifade etmek, insan kaynakları envanteri çıkarmak, Bucak’a dair akademisyenlerin proje ve önerilerini alarak işbirliği sağlamak amaçlanıyor.

Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal yaptığı açıklamada, “Ülkemizin farklı noktalarında çalışan Bucaklı akademisyenlerimiz ile bir araya gelerek hem onlarla tanışmak hem de onların Bucak’ımıza dair proje, görüş ve önerileri dikkate almak istedik. Her bir hocamız farklı bir şehirde farklı bir üniversitede, farklı bir akademik kültürde yetişmiş. Dolayısıyla biz onların fikirlerinden azami seviyede faydalanmak istiyoruz. Bu çerçevede Tüm üniversitelerimize yazı göndererek Üniversitelerinde görev yapan Bucaklı akademisyenlerimizin isimlerini ve iletişim numaralarını talep ettik. Üniversitelerimizden gelen bildirimler neticesinde gördük ki çok önemli bir çalışmaya imza atıyoruz. Türkiye’nin birçok farklı bölgesindeki üniversitelerde çalışan Bucaklı Akademisyenlerimiz mevcut. İnformel bir toplantıda enine boyuna Bucaklı akademisyenlerimiz ile Bucak’ımızı konuşacağız. Üniversitelere yazı yazmamıza rağmen bir şekilde ulaşamadığımız akademisyen hocalarımız 0543 648 15 15 numaralı telefonlardan bize ulaşabilirler.”dedi


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin! Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin!
Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak
Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi
Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı