128 milyar dolar algı pankartı taciz tecavüz algısını değiştirmek için mi?...


Siyaset 16.04.2021 02:55:00 0
128 milyar dolar algı pankartı taciz tecavüz algısını değiştirmek için mi?...

Chp, parti binalarına 128 Milyar dolar nerede pankartı asarak bir algı operasyonun içine girmiş olmaları hatta kendilerinin bile inanmadıkları bir soruyu sırf bir şeylerin seyrini değiştirmek, algıyı başka yere vermek gayelerini toplum tam bir komedi olarak algılıyor.

Hangi 128 milyar dolar?

Neyin 128 Milyar doları...

Chp'deki taciz ve tecavüz olaylarının ayyuka çıktığı son günlerde böyle bir soruyu öne sürmeleri beni hayli düşündürdü... Gerçekten neyin 128 milyar doları, hangi 128 milyar dolar? 

Adımın Samet Memiş olduğu kadar bilirim Chp'deki işleyişi.

Ben onların ciğerini bilirim.

Algı operasyonu yapmakta üstlerine yoktur.

Bir insana 40 defa yalanda olsa hırsız dersen hırsız olur. Çamur at tutmasada izi kalır. anlayışı bunların soyadıdır.

Ne zaman sıkışsalar, cevap veremez duruma düşseler bildik taktikleri hep öne sürerler işin içinden sıvışırlar.

'128 milyar dolar nerede?' şeklinde algı operasyonu başlatarak Türk ekonomisini ve Eski Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ı hedef alan CHP'nin karın ağrısı ortaya çıktı. Albayrak döneminde Türkiye'nin yurt dışındaki rezervlerini yurt içine taşımasının ardından baş gösteren bu sistematik kara propaganda tüccarlığı, 'CHP dış güçlerden emir mi alıyor?', "Yoksa dış güçlerin kendilerini mutemet adamı gördükleri zihniyet CHP zihniyeti mi?' sorularını akıllara getirdi. Ekonomiden sorumlu Eski Bakan Masum Türker, bu konuya ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulunmuştu hatırlarsınız.

Neyse ben tekradan unutturulmaya çalıştırılan Chp'nin ana meselesine geleyim.

CHP'NİN TACİZ VE TECAVÜZ LİSTESİ
(İnanmayan araştırsın lütfen)

1- CHP genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun yeğeni Hıdır Çakmak, 4 kız çocuğunu tâciz ettiği için 20 yıl hapis cezası aldı. CHP beraatini istedi, tahliye olmayınca Kılıçdaroğlu ile akrabalığı örtbas edildi
2- CHP'li Manavgat ilçe yöneticisi ve aynı zamanda Gazeteci olan Recep Memili, kız çocuğuna tâcizden hapis cezası aldı.
3- CHP'li müsteşar Saim Kendir, yüzme öğretme bahânesiyle 4 kız çocuğunu taciz ettiği gerekçesiyle 18 yıl 9 ay hapse mahkum edildi.
4- CHP Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan, mavi tık'lı, onaylı resmi twitter hesabında pedofili/çocuk pornosu paylaştı.
Sadece iki dakika sonra paylaşımı silip hesabının hacklendiğini, çalındığını açıkladı ve konu kapandı.
Oysa çalınan bir hesabı, en iyi bilgisayar uzmanları
bile 10 dakikadan önce geri alıp kurtaramaz.Üstelik onaylı hesaplara giriş için telefondan onay kodu istendiğinden onaylı hesaplar çalınamaz. Beğeneyim derken twetlemiş olsa gerek.
5- CHP İzmir/Dikili Belediye Başkanı Mustafa Tosun, emri altındaki Zabıta bir bayanı taciz etti. Mağdur şikayetçi olunca "içkiliydim, özür dilerim" diyerek suçunu itiraf ederken, CHP yönetimi ise "Duruma bakıldığında, bir komplo olduğu görülüyor" diyerek tacizci Başkanı savundu.
6- CHP Mudanya ilçe Başkanı Hasan Yıldırım, Kılıçdaroğlu'nun toplantı düzenlediği otelde garson kızı taciz etti.
Hâdise ilk başta örtbas edilmeye çalışıldı fakat alenen ortaya çıkınca gizlemeye çalışanlar da tepki göstermek durumunda kaldı.
7- CHP Yalova MV. Muharrem İnce,CHP'li bir bayana "Abazayım gel" şeklinde mesajlar atarak taciz etti. Bayan durumu parti içinde dillendirip mesajları gösterince CHP'li kadınlar da tepki gösterdi, M. İnce ise mağdur bayan için "O bir AKP'li, iftira atıyor" diyerek kendini savundu.
8-CHP'li Tekirdağ/Saray Belediyesinde Başkan Danışmanı Savaş Korucuoğlu,stajyer öğrencileri taciz etti.En vahimi ise konunun CHP Tekirdağ milletvekillerine iletilmesine rağmen söz konusu kişiler hakkında hiçbir işlem yapılmadığı hatta konunun kapatılmaya çalışıldığı ortaya çıktı.
9- Yine CHP'li Tekirdağ/Saray belediyesinde Belediye Başkan Yardımcısı ve aynı zamanda Belediye Meclis Üyesi olan Dilaver Perçin, 25 yıl belediyede hizmet veren Ö.T.yi taciz etti. Çünkü daha evvelki hâdisede, hiç bir önlem alınmamıştı.
10- CHP'li İzmir/Güzelbahçe Başkan yardımcısının oğlu Onur Günay,bir bayanı tâciz ettiği gerekçesiyle mağdur bayan tarafından şikayet edildi.Onu karakoldan almaya gelen babası Mustafa Günay,karakol önünde aracının plakasını söktü.
Günay ne aklandı ne de ceza aldı, konu kapandı.
11- Döşemealtı Mesire alanında kurulan CHP Antalya İl Gençlik Kolları kampında İl Başkanı M.C'nin 17 yaşındaki CHP'li bir genç kızı taciz etti.Hâdise önce örtbas edilmeye çalışıldı. Ancak tepkilerin büyümesi üzerine İl Başkanı ve örtbas edenler görevden alındı.
12- Cumhuriyet Halk Partisi 36.Olağan Kurultayı’na gitmek için Kuşadası’ndan hareket eden otobüste 13 yaşındaki erkek çocuğunu taciz eden CHP Kuşadası İlçe Yöneticisi M.Y tutuklanarak cezaevine kondu.
CHP yönetiminden açıklama yapılmadı.
13- CHP'li Sivas Akıncılar ilçe Başkanı H.Ç, Akıncılar İlköğretim okulu Sınıf Öğretmeni E.S'yi tâciz ettiği gerekçesiyle tutuklanıp 2 yıl bir ay hapis cezâsına çarptırılarak cezaevine konuldu.
14- Adana’nın Kozan ilçesinde pitbull cinsi köpeklerle korkuttukları yabancı uyruklu kadınlara fuhuş yaptırdıkları gerekçesiyle adliyeye sevk edilen ve aralarında CHP Kozan Gençlik Kolları Başkanı Kadir Oruç'un da bulunduğu 18 kişilik çete tutuklandı.
15-İstanbul'da seçimden 4 gün sonra metrobüsde 1 kadını taciz eden kişinin Ekrem İmamoğlu'nun adamı Fatih Özdemir olduğu ortaya çıktı.Sosyal medyada bu olay üzerinden seri paylaşımlar yapan CHP'liler,sapığın kendilerinden olduğunu öğrenince tüm hesaplardan paylaşımları kaldırdı.
Bunlarla sınırlı sanmayın, merak eden araştırıp daha fazlasına ulaşabilir.
Üstelik Deniz Baykal hâdisesi gibi zinaya giren olayları saymıyoruz, sadece medyaya yansıyan ve hiç gündemde yer almayan taciz olayları bunlar.
CHP'nin seçim otobüsünde travestilerle basılanlar gibi zinâ sayılan mevzuları da sayarsak bitmez bu yazı.
Kısacası çocuklarınızı bu sapıklardan uzak tutun, bilmeyenleri uyarı için de paylaşın lütfen.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin! Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin!
Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak
Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi
Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı