1455 adet Cinsel İçerikli Satılması Yasaklı Ürün ele geçirildi.


Gündem 2.11.2021 23:48:00 0
1455 adet Cinsel İçerikli Satılması Yasaklı Ürün ele geçirildi.

Halk sağlığını tehlikeye sokacak şekilde merdiven altı, yasadışı ve ruhsatsız yerlerde üretilen, eğlence yerlerinde, mekanlarda tüketilmek üzere Isparta il merkezine getirilen Cinsel İçerikli Satılması Yasaklı Ürünler ile mücadele kapsamında yapılan çalışmalarda;

28.10.2021 günü durumundan şüphelenilen araçta yapılan aramada;

-864 adet MENDİL,
-240 paket ŞEKER,
-192 adet İÇECEK,
-84 adet ÇİKOLATA, 
-74 adet JEL
 

 Toplam 1455 adet Cinsel İçerikli Satılması Yasaklı Ürün ele geçirilmiştir.
Ele geçen suç unsuru ürünler ile ilişkili (1) şüpheli hakkında ADLİ/İDARİ işlem başlatılmıştır.

Isparta halkımızın Huzur ve Güven ortamında yaşamalarını sağlamak, vatandaşlarımızı suç ve suçludan korumak amacıyla Isparta Polisi olarak tüm birimlerimizle birlikte alanda hakimiyeti sağlayarak, sokakta, uygulama noktalarında, eğlence mekanları/çevrelerinde, eğitim kurumları çevrelerinde zaman mefhumu gözetmeksizin çalışmaktayız.

Vatandaşlarımızın her türlü talep ve bildirimlerini 112 Acil Çağrı Merkezi Hattına veya 0505 318 32 44 numaralı WhatsApp ve BİP tabanlı iletişim kanalımızdan yazılı olarak Isparta Emniyet Müdürlüğümüze ulaştırmaları bizlere güç katacaktır.

Ispartalı hemşehrilerimizin bilgilerine saygıyla duyurulur.


Isparta'da köylüler yağmur için ellerini semaya açtı Isparta'da hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi ve kuraklık tehlikesine karşı köylüler yağmur duasına çıktı.
BÖCEK'TEN HAYVAN ÜRETİCİLERİNE YALAMA TAŞI DESTEĞİ Antalya Büyükşehir Belediyesi, yayla ve kırsaldaki hayvancılık faaliyetlerinin devamlılığı için bugüne kadar kent genelinde görülmemiş-duyulmamış bir desteğe imza attı.
CHP HEYETİ BAŞKAN MUSTAFA ÖZERİ’İ ZİYARET ETTİ CHP HEYETİ BAŞKAN MUSTAFA ÖZERİ’İ ZİYARET ETTİ
AKSU’DA 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ Antalya Aksu Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı Aksu Güreş Sahası'nda "23 Nisan Çocuk Şenlikleri" ile kutlayacak.
"Eğirdir gölü özel hükümleri revizyonu toplantısı yapıldı "Eğirdir gölü özel hükümleri revizyonu toplantısı yapıldı