15 ilde sokağa çıkma yasağı sona erdi


Gündem 1.06.2020 00:10:00 0
15 ilde sokağa çıkma yasağı sona erdi

Yeni tip koronavirüs ile mücadele kapsamında 15 ilde uygulanan sokağa çıkma yasağı sona erdi. 

Sokağa çıkma yasağının haftaya uygulanıp uygulanmayacağı ise merak konusu, konuyla ilgili yetkililerden henüz bir açıklama yapılmış değil ancak genel kanı olarak koronavirüs seyrini bu şekilde sürdürmeye devam ederse sokağa çıkma yasağının uygulanması beklenmiyor. 

9 BİN 877 KİŞİYE İŞLEM YAPILDI

Kısıtlama kararına vatandaşlarımız büyük oranda uyum sağlamıştır. Az sayıda da olsa kısıtlama kararına uymayan vatandaşlarımıza ise idari ya da adli işlem uygulanmıştır. Söz konusu kısıtlama kararına uymayan toplam 9.877 kişiye Umumi Hıfzıssıhha Kanunu ve TCK’nın ilgili maddeleri kapsamında adli ya da idari işlem yapılmıştır.

Gençlik ve spor il müdürü Kaya’nın başarılı yönetimi göz dolduruyor Isparta Gençlik ve Spor İl Müdürü Çağrı Murat Kaya, tesisleşme hamleleri, gençlik projeleri ve spor altyapısına yaptığı yatırımlarla dikkat çekiyor. Kaya’nın vizyoner yönetimi, Isparta’yı gençlik ve spor kenti olma yolunda ileriye
Domates yüklü kamyon dereye uçtu, sürücü ağır yaralı Burdur’un Gölhisar ilçesine bağlı Yusufça beldesinde sabah saatlerinde meydana gelen trafik kazasında, domates yüklü bir kamyon virajı alamayarak dereye uçtu. 35 DDR 78 plakalı aracın sürücüsü kazada ağır yaralandı.
Akseki'de yangın evlere sıçradı: 3 ev zarar gördü Antalya'nın Akseki ilçesine bağlı Bademli Mahallesi'nde çıkan yangın, rüzgarın etkisiyle kısa sürede yayılarak evlere sıçradı. Yangında 3 evin zarar gördüğü bildirildi.
CHP Lideri Özgür Özel'den Manavgat Açıklaması: “Utanç İçindeyiz” CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Manavgat Belediyesi’ndeki rüşvet skandalıyla ilgili “Onu aday yaptığımız için büyük bir utanç içindeyiz” dedi. 15 Temmuz gecesi Meclis’e nasıl gittiğini anlattı, ‘Terörsüz Türkiye’ sürecine destek ve
Şamil Tayyar'dan 15 Temmuz paylaşımı HTS kayıtları açıklanırsa yüreğimiz kaldırmaz AK Parti eski milletvekili Şamil Tayyar, 15 temmuz darbe girişimine ilişkin yaptığı paylaşımda Başsavcı Akın Gürlek'i o gecenin HTS kayıtlarını açıklamaya çağırarak "Gereği yapılırsa o kadar çok makam boşalır ki bunu da yüreğimiz