15 ilde sokağa çıkma yasağı sona erdi


Gündem 1.06.2020 00:10:00 0
15 ilde sokağa çıkma yasağı sona erdi

Yeni tip koronavirüs ile mücadele kapsamında 15 ilde uygulanan sokağa çıkma yasağı sona erdi. 

Sokağa çıkma yasağının haftaya uygulanıp uygulanmayacağı ise merak konusu, konuyla ilgili yetkililerden henüz bir açıklama yapılmış değil ancak genel kanı olarak koronavirüs seyrini bu şekilde sürdürmeye devam ederse sokağa çıkma yasağının uygulanması beklenmiyor. 

9 BİN 877 KİŞİYE İŞLEM YAPILDI

Kısıtlama kararına vatandaşlarımız büyük oranda uyum sağlamıştır. Az sayıda da olsa kısıtlama kararına uymayan vatandaşlarımıza ise idari ya da adli işlem uygulanmıştır. Söz konusu kısıtlama kararına uymayan toplam 9.877 kişiye Umumi Hıfzıssıhha Kanunu ve TCK’nın ilgili maddeleri kapsamında adli ya da idari işlem yapılmıştır.

İbradı Belediyesi Ailesi Birlik Akşamında Buluştu İbradı Belediye Başkanı Hatice Sekmen, belediye personeliyle bir araya gelerek birlik ve beraberlik içinde keyifli bir akşam geçirdi; ilçeye emek veren tüm çalışanlara teşekkür etti.
Kepez’in Mir Mehmet Selim Unat Taziye ve Semt Evi hizmete açıldı Antalya Kepez Belediyesi’nin sosyal belediyecilik hizmetleri kapsamında hayata geçirdiği taziye ve semt evlerinin ilki, Mir Mehmet Selim Unat Taziye ve Semt Evi Habibler Mahallesi’nde törenle hizmete açıldı.
Burdur–Arnavutluk hattında iş birliği güçleniyor Bucak ve Burdur TSO ile ATTSO arasında düzenlenen üçlü iş zirvesinde, ticaret ve yatırımı artırmaya yönelik iş birliği protokolleri imzalandı.
Gazipaşa’da Yaralı Yaban Keçisine Şefkat Eli Gazipaşa’nın Doğanca Mahallesi kırsalında arka ayakları kırık halde bulunan ve köpek saldırısına uğradığı iddia edilen yaban keçisi, DKMP ekiplerince tedavi altına alındı. Tedavisinin ardından doğal yaşamına bırakılması planlanıyo
Isparta Ticaret Borsası Üyeleriyle Buluştu Isparta Ticaret Borsası’nın düzenlediği istişare toplantısında zirai don, AB Gülyağı tescili, elma ihracatı ve hayvancılıkta yeni teknolojik yatırımlar ele alındı; üyelerle ilişkiler güçlendirildi.