15 ilde sokağa çıkma yasağı sona erdi


Gündem 1.06.2020 00:10:00 0
15 ilde sokağa çıkma yasağı sona erdi

Yeni tip koronavirüs ile mücadele kapsamında 15 ilde uygulanan sokağa çıkma yasağı sona erdi. 

Sokağa çıkma yasağının haftaya uygulanıp uygulanmayacağı ise merak konusu, konuyla ilgili yetkililerden henüz bir açıklama yapılmış değil ancak genel kanı olarak koronavirüs seyrini bu şekilde sürdürmeye devam ederse sokağa çıkma yasağının uygulanması beklenmiyor. 

9 BİN 877 KİŞİYE İŞLEM YAPILDI

Kısıtlama kararına vatandaşlarımız büyük oranda uyum sağlamıştır. Az sayıda da olsa kısıtlama kararına uymayan vatandaşlarımıza ise idari ya da adli işlem uygulanmıştır. Söz konusu kısıtlama kararına uymayan toplam 9.877 kişiye Umumi Hıfzıssıhha Kanunu ve TCK’nın ilgili maddeleri kapsamında adli ya da idari işlem yapılmıştır.

Isparta Giriş-Çıkışlarında Şok Denetim Isparta İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, halkın huzur ve güvenliğini sağlamak adına şehrin stratejik noktalarında adeta kuş uçurtmadı. 14 Şubat sabah saatlerinde başlayan ve 15 Şubat sabaha karşı 03:30’a kadar kesintisiz devam eden
Isparta’da Şiddetli Rüzgâr Minareyi Yıktı Isparta’da akşam saatlerinden itibaren şiddetini artıran fırtına, Halıkent Mahallesi'nde korku dolu anların yaşanmasına neden oldu.
AYKUT KAYA’DAN SU BASKININDAN ETKİLENEN ÇİFTÇİLERE DESTEK Aykut Kaya, Kaş’ta yağışların ardından su seviyesi yükselen Eşen Çayı çevresinde su baskınından etkilenen tarım alanlarında incelemelerde bulunarak zarar gören çiftçilere geçmiş olsun dileklerini iletti.
Ankara Mimarlar Odası’nda Turuncu Liste Güven Tazeledi Ankara Mimarlar Odası'nda seçimin kazananı Yenilikçi Mimarların Turuncu Listesi oldu.
Aralıkta Tavuk Eti ve Yumurta Üretiminde Artış Tavuk eti üretimi Aralık 2025’te yıllık %7,1 artarak 253 bin 993 tona, tavuk yumurtası üretimi ise %10,2 yükselerek 1,86 milyar adede ulaştı. Yıl genelinde tavuk eti üretimi %11,3 artarken, yumurta üretimi %6 azaldı.