15 Yaşında süper lig kapısını araladı


Yaşam 30.07.2020 16:29:00 0
15 Yaşında süper lig kapısını araladı

Isparta Belediyesi Spor Kulübü Basketbol Takımı oyuncusu 15 yaşındaki Ege Çağan Başçiftçi, Süper Lig takımlarından Ankara Türk Telekom’a transfer oldu.

 
8 yıldan buyana basketbolla ilgilenen ve 4 yıldır da Isparta Belediyesi Spor Kulübü Basketbol Takımının formasını terleten 2 metre boyundaki Başçiftçi, Kurban Bayramı sonrasında yeni takımı Türk Telekom’a gidecek.
 
Henüz 15 yaşında süper lig kapısını Isparta Belediyesi Spor Kulübü Basketbol Takımındaki oyunu ile aralayan Ege Çağan Başçiftçi belediyeye veda ziyaretinde bulundu.
 
Genç yaşta süper lig takımına transfer olmaktan duyduğu mutluluğunu ifade eden ve bugünlere gelmesinde büyük katkısı olan Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, kulüp yöneticisi ve hocalarına teşekkür eden Başçiftçi, lise hayatını Ankara’da özel bir kolejde devam edecek.
 
Belediye Başkan Yardımcısı Fahretdin Gözgün de, genç yaşta büyük bir başarı göstererek Türk Telekom’a transfer olan Başçiftçi’yi tebrik etti. Gözgün, “Seni örnek alacak diğer gençlerimiz olacak ve Isparta’dan nice Ege’ler çıkacak. Bizim göğsümüzü kabarttın, bizim için de gurur kaynağı oldun” dedi.
 

ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Tokat'ta Siyasi İttifak: BBP, Eroğlu'nu destekleme kararı aldı Tokat'ta Siyasi İttifak: BBP, Eroğlu'nu destekleme kararı aldı
'Sırrını Biliyorum'a Bursa galası 'Sırrını Biliyorum'a Bursa galası
Protokol ile gaziler ve şehit yakınları iftarda buluştu Protokol ile gaziler ve şehit yakınları iftarda buluştu
İYİ Partili Sedat Kılınç: "Halkın sorunlarından uzaklar" İYİ Partili Sedat Kılınç: "Halkın sorunlarından uzaklar"