“15 yılda bitiremediğinizi biz tamamlamaya çalışıyoruz”


Gündem 6.07.2021 18:30:00 0
“15 yılda bitiremediğinizi biz tamamlamaya çalışıyoruz”

Kocaeli İzmitte Belediye Meclisinde Akmeşe Stadı ve Bağlıca’daki halı sahanın zeminiyle ilgili sorulara yanıt veren İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, “Müteahhidiniz kaçmış, Akmeşe’deki sahaya içme suyu bile gitmemiş. 15 yılda bitirememişsiniz, biz tamamlamaya çalışıyoruz” dedi.

Ufuk BAĞAN (Hür Kocaeli)
Kocaelinin İzmit ilçesinde Akmeşe ve Bağlıca’daki spor tesislerinin durumlarıyla ilgili konuşan İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, söz konusu tesislerle ilgili spor müdürüne söz verdi. 

İzmit Belediyesi Spor Müdürü Mithat Ağa, “Akmeşe profesyonel bir saha değil. Orada hiçbir resmi müsabaka oynanamaz çünkü nizami değil. Ölçüsü ölçü değil. Su yok. Elektrik yok. Geçen dönem de bu sıkıntıları yaşadık. Uyarmamıza rağmen o ölçülerde yapıldı. Hazırlıkları yaptık. Oranın gençleriyle, kulübüyle sürekli beraberim. Soyunma odası en kısa zamanda yapılacak ama Akmeşe’ye İSU’nun temiz su götürmesi gerekiyor” dedi. 

BAĞLICA’DA SAHA ÇİM OLUYOR

Bağlıca’daki spor alanıyla ilgili de bilgi aktaran Müdür Ağa, “Bağlıca ile ilgili. Daha önce biçtik. Halı sermeye kalktık. Beğenmedi. En son muhtarla konuştum. Doğal çim yapacağız orayı. Ama muhtarımız çevreyi de düzeltip orayı düğün alanı olarak da kullanmak istiyor. Cemiyet yapacakları için çevrede büyük bir peyzaj ve elektrik bağlantısı istiyorlar. Ama sahayı doğal çim yapacağız” diye konuştu.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Osmangazi'de zabıtadan pide gramajı denetimi Osmangazi'de zabıtadan pide gramajı denetimi
Başkan Savran’dan Bakan Uraloğlu’na teşekkür Başkan Savran’dan Bakan Uraloğlu’na teşekkür
Gölcük’ün yeni sosyal alanında deniz göründü Gölcük’ün yeni sosyal alanında deniz göründü
İyi Partili Sedat Kılınç: Kentsel dönüşüm projeleri ile Melikgazi’nin çehresini değiştireceğiz İyi Partili Sedat Kılınç: Kentsel dönüşüm projeleri ile Melikgazi’nin çehresini değiştireceğiz