18. Sualtı Fotoğraf ve Video Dünya Şampiyonu Kuşadasından


Gündem 15.11.2021 13:30:00 0
18. Sualtı Fotoğraf ve Video Dünya Şampiyonu Kuşadasından

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, Dünya Sualtı Aktiviteleri Konfederasyonu (CMAS) tarafından düzenlenen 18. Sualtı Fotoğraf ve Video Dünya Şampiyonası’nda dünya birincisi olan Kuşadası sualtı fotoğrafçısı Eser Paşa ile bir araya geldi.

Kemal ETLEÇ (DİDİM POSTASI)- CMAS tarafından bu yıl 18’ncisi düzenlenen Sualtı Fotoğraf ve Video Dünya Şampiyonası, 6-7 Ekim tarihleri arasında Portekiz’in Porto Santo Adası'nda yapıldı. Yapılan dünya şampiyonasında Türkiye'yi fotoğrafçı Hakan Başar, Eser Paşa, dalış eşi olarak Ersin Tohumat, Tolga Pat ve takım kaptanı Asım Dumlu temsil etti.

Türkiye Milli takımı, katıldığı tüm kategorilerde final gruplarına girerek takım sıralamasında 21 ülke arasında dünya beşincisi oldu.Kuşadası Belediyespor sporcusu Eser Paşa ile Tolga Pat, çektikleri Gaze (bakış) isimli sualtı fotoğrafıyla kreatif kategorisinde dünya şampiyonu oldu. 

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel ile bir araya gelen Eser Paşa, Kuşadası'nı temsil ettiği için çok mutlu olduğunu söyleyerek, belediyeye destekleri için teşekkür etti. Sualtı fotoğrafçısı Eser Paşa ve dalış eşi Tolga Pat'ı makamında ağırlayan Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, "Ülkemizi ve kentimizi çok önemli bir organizasyonda temsil ettiniz. Elde ettiğiniz başarı bizleri gururlandırdı.  Kuşadası Belediyesi olarak sizlere desteğimizi sürdüreceğiz" dedi. 


Bakan Uraloğlu'ndan 'tasarruf' vurgusu Bakan Uraloğlu'ndan 'tasarruf' vurgusu
UNDP Türkiye'den 'iklim eylemi' daveti UNDP Türkiye'den 'iklim eylemi' daveti
Türk gıda ihracatçıları Singapur'dan büyüyecek Türk gıda ihracatçıları Singapur'dan büyüyecek
Rektum kanserinde hayat kurtaran gelişme Rektum kanserinde hayat kurtaran gelişme
Adıyaman'da firari zanlı yakalandı Adıyaman'da firari zanlı yakalandı