2 aylık hamile eşini öldüren Ayhan Yılmaz eve gizlice girmiş

Ayhan Yılmaz’ın 2 aylık hamile eşi Rabia Yılmaz'ı tabancayla vurarak, öldürmesi olayı ile ilgili Isparta Cumhuriyet Başsavcılığı açıklama yayınladı.


Gündem 24.06.2022 00:20:00 0
2 aylık hamile eşini öldüren Ayhan Yılmaz eve gizlice girmiş

Açıklamada, Ayhan Yılmaz’ın kayınvalidesine ait eve gizlice girerek saklandığı ve eşi ile kayınvalidesinin eve geldiklerinde saklandığı yerden çıkarak silahlı saldırıyı gerçekleştirdiği belirtildi.

Isparta Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yapılan açıklamada ise; ‘Bazı yazılı ve görsel basın yayın kuruluşlarında yer alan kadın cinayeti başlıklı haberlere konu 21.06.2022 günü saat 23:30 sıralarında ilimiz Hızırbey Mahallesi’nde meydana gelen olayda; şüpheli A.Y.’nin kayıvalidesi olan Ayfer Aydınlı’ya ait eve gizlice girerek saklandığı, maktule Rabia Yılmaz ile annesi Ayfer Aydınlı’nın beraber eve girdikleri sırada gizlendiği yerden çıkan şüpheli A.Y’nin ateşli silahla gerçekleştirdiği saldırı sonucunda 1995 doğumlu ve 10 haftalık hamile olduğu anlaşılan Rabia Yılmaz’ın yaşamını yitirdiği, annesinin ise hafif şekilde yaralandığı, suçta kullanılan tabanca ve kovanların olay yerinden ele geçtiği, olay sonrasında kaçan şüphelinin ertesi gün yakalanarak 23/06/2022 tarihinde yapılan sorgusu sonrasında nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandığı anlaşılmaktadır. Soruşturmaya halen devam edilmektedir’ denildi.


'AK Parti kabinesinde değişiklik olacak mı?' Ömer Çelik değerlendirdi! AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, son MYK toplantısının ardından gazetecilerin yönetimde olası değişikliklerle ilgili sorularını yanıtladı.
Eski Isparta Belediye Başkanı Ziya Zeynelgil hayatını kaybetti 1984-1989 yılları arasında ANAP’tan girdiği seçimlerde Isparta Belediye Başkanlığı'nı kazanan ve bir dönem başkanlık yapan Ziya Zeynelgil hayatını k...
Fahiş fiyata sivil boykot! Başkan Erdoğan'dan talimat: Hükümet yeni önlemler alacak Yiyecek sektöründeki fahiş fiyat artışına karşı vatandaşlar boykot kampanyası başlattı. Sosyal medyada bir araya gelen çok sayıda kullanıcı, bu cumartesi ve pazar günü kafe ve restoranlara gitmeme kararı aldı. Boykota destek hızla
İçişleri Bakanlığı, Mardin ve Diyarbakır'la ilgili müfettiş görevlendirdi! İçişleri Bakanlığı, Mardin ve Diyarbakır'la ilgili müfettiş görevlendirdi!
Gökyüzünden denize doğru pedal çevirecekler Kemer’de bu yıl ikincisi düzenlenecek olan Sky To Sea (Gökyüzünden Denize) Dağ Bisikleti Yarışı için hazırlıklar tamamlandı.