20 KÖY MUHTARINDAN İL ÖZEL İDAREYE HİZMET TEŞEKKÜRÜ

Isparta Merkeze bağlı 20 köy muhtarı Gelincik köyünde, il genel meclis başkanı Serkan Keskin başkanlığında istişare ve değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi.


Gündem 7.11.2021 00:30:00 0
20 KÖY MUHTARINDAN İL ÖZEL İDAREYE HİZMET TEŞEKKÜRÜ

Isparta Merkeze bağlı 20 köy muhtarı Gelincik köyünde, il genel meclis başkanı Serkan Keskin başkanlığında istişare ve değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi.

 

Isparta il genel meclis başkanı Serkan Keskin başkanlığında bir araya gelen Yakaören, Çünür, Deregümü, Bozanönü, Aliköyü, Küçükhacılar, Büyükhacılar, Çobanisa, Gelincik, Kadılar, Yazısöğüt, Büyükgökçeli, Küçükgökçeli, Çukur, Küçükkışla, Kayı, Direkli, Güneyce, Kışlaköyü muhtarları çalışmaları değerlendirdi...

 

İl genel meclis üyeleri Yaşar Ünlü ve Mükerem Çetinkaya'nında katıldığı toplantı, Gelincik Köy muhtarlığı ev sahipliğinde Gelincik köyü sosyal teisislerinde gerçekleşti.

 

Oldukça samimi ve sıcak bir ortamda gerçekleşen toplantı yaklaşık 3 saat sürdü.

 

Toplantı sonrası konuşan bazı muhtarlar, Özel idaremiz il genel meclis üyelerimiz sürekli emrimizdeler hiç bir talebimiz karşılıksız kalmıyor dediler. Verilen destekler için başta TBMM Başkanvekili Süreyya Sadi Bilgiç olmak üzere diğer milletvekillerimiz il genel meclis başkanımız Serkan Keskin, il özel idare genel sekreterimiz Mahmut Zadeoğlu, meclis üyelerimiz hepsine teşekkür ediyoruz dediler. En verimli dönemlerimizi yaşıyoruz. Uyumlu bir ekip olma anlayışıyla her ay düzenli olarak bir köyde il özel idare yetkilileri ile toplanıyoruz. Çalışmalarımızı birlikte değerlendiriyoruz dediler.

 

İl genel meclis başkanı Serkan Keskin ise yaptığı konuşmada:

"Muhtarlarımızla her ay düzenli olarak özel idare kaynaklarını en iyi şekilde köylerimize kanalize etmekte muhtarlarımızla sürekli istişare halinde yapıyoruz. Hangi köyümüzün ne gibi sıkıntısı var ihtiyaçlarını birlikte istişare edip en iyi neticelere ulaşıyoruz dedi. "Tüm köylerimizin hepsine eşit hizmet götürmemizden dolayı tüm muhtarlarımız memnun. Bu uyumlu çalışmalarımızı sağlamada yardımcı olmalarından dolayı kendilerine teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. İl Özel idaresi olarak hizmetlerin aksatmadan devam edecek dedi.


Isparta'da köylüler yağmur için ellerini semaya açtı Isparta'da hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi ve kuraklık tehlikesine karşı köylüler yağmur duasına çıktı.
BÖCEK'TEN HAYVAN ÜRETİCİLERİNE YALAMA TAŞI DESTEĞİ Antalya Büyükşehir Belediyesi, yayla ve kırsaldaki hayvancılık faaliyetlerinin devamlılığı için bugüne kadar kent genelinde görülmemiş-duyulmamış bir desteğe imza attı.
CHP HEYETİ BAŞKAN MUSTAFA ÖZERİ’İ ZİYARET ETTİ CHP HEYETİ BAŞKAN MUSTAFA ÖZERİ’İ ZİYARET ETTİ
AKSU’DA 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ Antalya Aksu Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı Aksu Güreş Sahası'nda "23 Nisan Çocuk Şenlikleri" ile kutlayacak.
"Eğirdir gölü özel hükümleri revizyonu toplantısı yapıldı "Eğirdir gölü özel hükümleri revizyonu toplantısı yapıldı