2020, ITKM VE YENİ OTOGAR PROJELERİ İÇİN YATIRIM YILI


Gündem 1.01.2020 16:28:00 0
2020, ITKM VE YENİ OTOGAR PROJELERİ İÇİN YATIRIM YILI

Isparta Belediyesi, birçok yatırım projesine hazırlanıyor. 2020 yılı için öncelikli olarak ITKM inşaatı ile Yeni Otogar projesinin tamamlanma yılı olacak.

 

31Mart 2019 yerel seçimleri ile göreve gelen Şükrü Başdeğirmen, 9 aylık dönemi tamamladı. Isparta için 2020 önemli projelerin tamamlanma yılı olacak. Isparta Belediyesi, birçok projenin hazırlığını yapıyor ancak gündemdeki en önemli konu ITKM ve Yeni Otogar Projesi.

Isparta Belediyesi ile Kadıahmetoğulları’nı yöneten TMSFarasında imzalanan protokol kapsamında ITKM’nin inşaatına ocak ayında başlanacak. Yüzde 75 seviyesindeki ITKM’de ocak ayında başlayacak inşaatın 1. Etaplık kısmının ağustos ayında bitirilmesi hedefleniyor.

Isparta Belediyesi’nin 2020 için gündemindeki en önemli konu ise yarım kalan Yeni Otogar inşaatı. Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in talimatı ile Çünür’deki projenin sadece yeni otogar kısmının tamamlanması hedefleniyor. Bu doğrultuda şubat ya da mart ayında inşaata başlanması bekleniyor. Belediye, yeni otogar kısmını tamamladıktan sonra 2.etapta avm kısmını yapacak.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Ticaret'ten iki yılda 850 milyon TL idari ceza! Ticaret'ten iki yılda 850 milyon TL idari ceza!
CHP'li Dalgıç'tan Mudanyalı üretici kadınlara destek sözü CHP'li Dalgıç'tan Mudanyalı üretici kadınlara destek sözü
Başiskele Ortadil Sokakta sürüş güvenliği Başiskele Ortadil Sokakta sürüş güvenliği
Gazeteci Selami ŞAHİN in kaleminden, Seçim Çalışmalarında Bir Gün (Hakan TÜTÜNCÜ) Cumhur ittifakı Büyükşehir belediye başkan adayı Hakan Tütüncü’nün basınla bir kahvaltıda bir araya geldiğimizde basın danışmanı Gültekin Bursalı’ya başkanın bir gününü gözlemleyerek yazmak istiyorum demiştim.