2020 Türkiye Wushu Kung Fu Şampiyonası Antalya’da Başlıyor


Gündem 14.01.2020 00:46:00 0
2020 Türkiye Wushu Kung Fu Şampiyonası Antalya’da Başlıyor

Bu sene yurt genelinden rekor katılımın beklendiği Wushu Sanda ve Taolu şampiyonası, Antalya’nın ev sahipliğinde minikler, yıldızlar, gençler ve büyükler kategorilerinde düzenlenecek.

 
Isparta’da “yaşayan miras şöleni”ne yoğun ilgi Salih Gündoğdu ve Eren Can Yıldız’ın sahne aldığı “Yaşayan Miras Şöleni”nde Ispartalılar türkü dolu unutulmaz bir gece yaşadı; program sonunda Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen ve İl Müdürü Vural Oğuzlar sanatçılara hediyelerini
Başkan Başdeğirmen açıkladı: Cumhuriyet caddesi’nde orta refüj kaldırılıyor Isparta’da Cumhuriyet Caddesi için yapılan ankette çoğunluk orta refüjün kaldırılmasını istedi; Şükrü Başdeğirmen, sonuçlara göre trafik düzenlemesinin yeniden yapılacağını açıkladı.
Bilgihan: “Salda’yı dünyaya tanıtacağız” Vali Bilgihan, Salda Gölü’nün hem doğal güzelliği hem de bilimsel önemiyle dikkat çektiğini vurguladı.
Burdur’da tarımda yeni dönem: B-Reçete sistemi tanıtıldı Burdur’da düzenlenen toplantıda tanıtılan B-Reçete Sistemi ile tarımda izlenebilirlik artırılarak çevre ve insan sağlığını koruyan yeni bir dönemin kapıları aralanıyor.
Kitapseverlerin buluşma noktası Kepez Kepez Belediyesi’nin düzenlediği kitap fuarı, söyleşiler ve imza günleriyle her yaştan ziyaretçiye hitap ederken, 5 Nisan’a kadar yoğun bir program sunacak.