24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJI

AK Parti Burdur Milletvekili TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Bayram Özçelik, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle bir mesaj yayınlayarak, bütün öğretmenlerin gününü kutladı.


Siyaset 23.11.2021 18:26:00 0
24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJI

AK Parti Burdur Milletvekili TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Bayram Özçelik, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle bir mesaj yayınlayarak, bütün öğretmenlerin gününü kutladı.

Öğretmenliğin insanlık tarihinde en anlamlı ve ölümsüz meslek olduğunu ifade eden Milletvekili Bayram Özçelik, ‘’Ürünü insan olan, bizleri yüce gayemize ulaştıran bir vasıtadır. Dünya hayatının her çağında en doğru ve kazançlı yatırım insana yapılan yatırımdır. İnsanlık doğru ve sağlam temeller üzerine yetişirse canlı ve cansız içinde bulunduğumuz hayatın her varlığı huzur ve selamet bulur. Öğretmen, yetiştiren, eğiten, terbiye eden; öğrencisinin içindeki cevheri sabırla açığa çıkaran ve işleyen kişidir. Bir tohumun fidana dönüşmesi misali, gelecek nesillerimizin yolunu aydınlatan fenerleridir. Bu yönüyle öğretmenler, eğitim öğretim sistemimizin temel yapı taşları, istikbalimizin de mimarlarıdır’’ dedi.

Burdur Milletvekili Bayram Özçelik mesajında, mutlu yarınlarımızı inşa eden öğretmenlerin milli ve manevi değerlere sahip çıkan, aydınlık Türkiye'nin güçlü bireylerini yetiştiren, modern ve yenilikçi bir gençliğin yetişmesinde azami gayret gösterdiklerini ifade ederek, bu uğurda mücadele eden öğretmenlere şükran borçlu olduklarını söyledi.

AK Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, ‘’Öğretmenler Gününde tüm öğretmenlerimizin ve emekli öğretmenlerimizin gününü hürmetle, şükranla kutluyor; ebediyete intikal etmiş öğretmenlerimizi de rahmet ve minnetle anıyorum.” dedi.


Konya'da Başkan Altay vatandaşlarla buluşuyor Konya'da Başkan Altay vatandaşlarla buluşuyor
Dolandırıcılar Toncoin için Telegram kullanıcılarının hedefinde Dolandırıcılar Toncoin için Telegram kullanıcılarının hedefinde
Keşan Jandarması çalınan jeneratörü sahibine teslim etti Keşan Jandarması çalınan jeneratörü sahibine teslim etti
Edirne'de 7 düzensiz göçmen yakalandı Edirne'de 7 düzensiz göçmen yakalandı
İzmit Belediyesi halk sağlığı için ilaçlama çalışmalarını sürdürüyor  İzmit Belediyesi halk sağlığı için ilaçlama çalışmalarını sürdürüyor