3 STK BAŞKANINDAN BİRLİKTELİK MESAJI: “BİZİM SEVDAMIZDA KAVGAMIZDA BURDUR”

Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Yusuf Keyik, Burdur Ticaret Borsası Başkanı Ömer Faruk Gündüzalp ve Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu’dan örnek birliktelik.


Siyaset 5.10.2022 16:10:00 0
3 STK BAŞKANINDAN BİRLİKTELİK MESAJI: “BİZİM SEVDAMIZDA KAVGAMIZDA BURDUR”

Geçtiğimiz hafta sonu yapılan Burdur Ticaret ve Sanayi Odası ve Burdur Ticaret Borsası seçimlerinin ardından Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Yusuf Keyik ve Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu, Burdur Ticaret Borsası’nda yeniden başkanlığa seçilen Burdur Ticaret Borsası Başkanı Ömer Faruk Gündüzalp’i ziyaret ederek Burdur için birlik beraberlik mesajı verdiler. Ziyarette BUTSO Meclis Başkanı Ömer Çeliker ve BTB Meclis Başkanı Hikmet Çangır’da yer aldı. Güven tazeleyerek yeniden seçilen 3 başkan amaçlarının Burdur sanayisinin ve tarımının gelişimi olduğunu ifade ederken bu birlikteliği kimsenin bozamayacağını, bundan sonra da Burdur için birlikte hareket edeceklerinin sözünü verdiler.

Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu, “Biz 3 başkan arkadaşımızla bugüne kadar İlimiz için, ilçelerimiz için, tarım için, sanayimiz için elimizden gelen ne varsa yaptık. Hep birlikte ilimizin hayvancılığı ve sanayisi için neler yapabiliriz birlikte konuşup birlikte hareket edeceğiz. Bundan sonra da elimizden gelen ne varsa yapacağız. Başkanlarıma da seçilen herkese hayırlı olsun.” dedi.

Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Yusuf Keyik, “Bir seçim sürecinden çıktık. Ben öncelikle bu süreçte bize yardım eden, bizimle beraber olan herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum. 3 Oda’nın birlik beraberliğinin ilimizin gelişimi ve değişimi açısından önemli olduğunu düşünüyoruz. Bu birlik beraberliğimizi de koruyoruz ve devamını sağlıyoruz. Bu son yaptığımız seçimde de bu dayanışmanın örneğini gördük. Seçmenimiz bizlere tekrar beşinci dönemde de devam noktasında yol verdi. Her dönemde yükümüz bir kat daha artıyor. Bu yükü taşımak için mücadele edeceğiz. Birlikteliğin de bize faydaları çok olacak. Allah birliğimizi bozmasın.” diye konuştu.

Burdur Ticaret Borsası Başkanı Ömer Faruk Gündüzalp, “Seçim sürecinde biz biraz rahattık ama son iki gün biraz adrenalin arttı. Bu da bu işin tadı tuzuydu. Biz bu dönemde ilçelerimizde, köylerimizde nerede üyelerimiz varsa hepsini dolaştık, gitmediğimiz nokta yok. Sadece Bucak bölgesini Hikmet başkanım ve arkadaşlarımız halletti. Şunu gördük; üyelerinle yerinde temas ediyorsan, ona dokunuyorsan karşılığını alıyorsun. Biz bugüne kadar hep üretim üretim dedik. 3 Oda’nın birlikteliği ile bundan sonra da üreticinin gür sesi olacağız. Bu sadece üretici açısından değil, üreticiden, tüketiciye kadar olan zincirin tamamında doğruları söyleyerek, doğruları anlatarak, bu işle uğraşanların, bu işten para kazanmak isteyen insanların hak ettiği ücreti alması için biz çalışacağız. Bizim bunu yapabilecek bilgi birikimimiz var. Bu konuda da yaptığımız her olayda da sağ olsun başkanlarım hem madden hem manen destek çıkıyorlar. Sadece bulundukları Oda değil onun dışında da görev yaptıkları yerlerde de proje gönderdiğimiz zaman, bu proje geçecek mi diye hiç düşünmüyoruz. O projenin geçmesi için bizden çok onlar uğraşıyor. İşte Burdur’u Burdur yapan bu. Bizim sevdamızda, kavgamızda Burdur. Önümüzdeki dönemde de 3 STK Burdur için daha iyi şeyler yapacağına inanıyorum. Çünkü bu birlikteliğimizi bundan sonra kimse bozamaz.” ifadelerini kullandı.


Antalya’da güzellik buluşması Uluslararası ‘Güzellik, Estetik ve Kozmetoloji” Çalıştayı başladı Antalya’da güzellik akademisyenleri ile uzmanlarının buluştuğu, 4 gün sürecek Uluslararası ‘Güzellik, Estetik ve Kozmetoloji” Çalıştayı (Beautycare 2024) başladı. Ç
‘Minik Eller Büyük Hayaller’ Projesi İzmir’de tüm hızıyla sürüyor ‘Minik Eller Büyük Hayaller’ Projesi İzmir’de tüm hızıyla sürüyor
Muğla Valisinden Başkan Aras’a ziyaret Muğla Valisinden Başkan Aras’a ziyaret
Manisa'da Büyükşehir MCBÜ işbirliği Manisa'da Büyükşehir MCBÜ işbirliği
Kocasinan’da 3 gün sürecek çocuk şenlikleri başladı Kocasinan’da 3 gün sürecek çocuk şenlikleri başladı