30 DAKİKADA 2-15 CM İNCELME GARANTİSİ


Gündem 24.05.2021 02:04:00 0
30 DAKİKADA 2-15 CM İNCELME GARANTİSİ

Neopsikoloji Danışmanlık merkezinde bölgesel incelmede mükemmel sonuçlara imza atılıyor. Türkiye’nin başarılı güzellik uzmanı Dilan Polat tarafından geliştiren Rasping bölgesel incelme yöntemi ile 30 dakikalık seans ile 2-15 cm incelme garantisi veriliyor. Konu ile ilgili bilgilendiren Neopsikoloji Danışmanlık merkezinde psikolog Engin Ulakçı, ‘’ses dalgaları ve 55 derecelik ısı yoluyla, baskıyla derinin 3 milim altına inerek yağ cesetlerini parçalıyoruz. Parçalanan yağ çeperleri mesaneye toplanıyor. Mesanede toplanan yağlar su ve yeşilçay içilerek vücuttan atılıyor’’ dedi.

Rasping bölgesel incelme aslında nedir?

Rasping uygulama hem kadınlar hem de erkekler i.in uygulanabilmektedir. Kişinin ihtiyaçlarına ve olması gereken kilo ve vücut orantısına göre bir uygulama yöntemi seçilerek kişiye yardımcı olunmaktadır. Rasping bölgesel incelme yönteminin bir diğer adı da törpülemedir. Bölgesel olarak incelmek isteyen kişilerin en .ok tercih ettikleri yöntemdir. Birçok kişi özellikle göbek ve basen bölgesindeki kilodan şikayetçi olmaktadır. Bölgesel olarak çalışıldığı için vücut daha orantılı bir görünüme kavuşmaktadır.


Burdur Bahçelievler Mahallesi Öğretmenevi karşısı Atatürk Caddesi Parıltı apartmanında hizmet veren Neopsikoloji Danışmanlık merkezini ücretsiz danışmanlık ve randevu için ziyaret edebilir veya 0545 165 15 15 numaralı telefondan bilgi alabilirsiniz.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin! Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin!
Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak
Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi
Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı