31 Mart’ta da Günaydın’ı desteklemişlerdi: Dikkat çeken samimiyet


Siyaset 15.09.2019 23:42:00 0
31 Mart’ta da Günaydın’ı desteklemişlerdi: Dikkat çeken samimiyet

31 Mart’ta da Günaydın’ı desteklemişlerdi: Dikkat çeken samimiyet 

Şevket Demirel’in kızları, babalarının mirası olan ağalığı pek yerine getiremiyorlar ama karpuz ikramını çok iyi yapıyorlar..."

 

Bugünkü karpuz festivali etkinliğine Yusuf Ziya Günaydın da davet edildi. Ailenin samimiyeti dikkat çekti. Demirel Ailesi 23 Haziran genel seçiminde İYİ Parti Adayı Aylin Cesur’u, 31 Mart’ta da MHP’li Günaydın’ı desteklemişti. Bir siyasi duruş'a sahi olmayan Demirel ailesinin bu hareketleri pes dedirtti.

Isparta, AB destekli yerel iklim eylemi projesinde pilot il oldu Türkiye’de iklim değişikliğiyle mücadele kapsamında yürütülen “Türkiye’de Yerel İklim Eylemi için Avrupa Birliği Ortaklığı Projesi” çerçevesinde Isparta pilot iller arasında yer aldı. Proje kapsamında yürütülecek çalışmaların değerlendirilmesi amacıyla I
Antalya’da otobüs ve taksi ücretleri arttı Antalya Büyükşehir Belediyesi Mart Ayı Devam Meclis Toplantısı’nda toplu taşıma ücretlerine zam yapılması kararı alındı.
İhraç edilen biberler sınırdan döndü! Pestisit alarmı Almanya’ya gönderilen biberlerde güvenli limitin 35 katı pestisit tespit edilince ürünler için imha kararı verildi. ZMO Antalya Şube Başkanı Ebru Kaçın, tarımsal üretimde denetim ve izlenebilirliğin artırılması gerektiğini vurguladı.
Anadolu Mahallesi Ormanevleri’nde Kentsel Dönüşüm Süreci Başladı Ormanevleri Sitesi’nde kentsel dönüşüm sürecinin ilk adımı atıldı. Binaların dayanıklılığını belirlemek amacıyla karot alım çalışmalarına başlandı.
İhraç edilen biberler sınırdan döndü! Pestisit alarmı Almanya’ya gönderilen biberlerde güvenli limitin 35 katı pestisit tespit edilince ürünler için imha kararı verildi. ZMO Antalya Şube Başkanı Ebru Kaçın, tarımsal üretimde denetim ve izlenebilirliğin artırılması gerektiğini vurgula