31 Mart’ta da Günaydın’ı desteklemişlerdi: Dikkat çeken samimiyet


Siyaset 15.09.2019 23:42:00 0
31 Mart’ta da Günaydın’ı desteklemişlerdi: Dikkat çeken samimiyet

31 Mart’ta da Günaydın’ı desteklemişlerdi: Dikkat çeken samimiyet 

Şevket Demirel’in kızları, babalarının mirası olan ağalığı pek yerine getiremiyorlar ama karpuz ikramını çok iyi yapıyorlar..."

 

Bugünkü karpuz festivali etkinliğine Yusuf Ziya Günaydın da davet edildi. Ailenin samimiyeti dikkat çekti. Demirel Ailesi 23 Haziran genel seçiminde İYİ Parti Adayı Aylin Cesur’u, 31 Mart’ta da MHP’li Günaydın’ı desteklemişti. Bir siyasi duruş'a sahi olmayan Demirel ailesinin bu hareketleri pes dedirtti.

Burdur’da içkili yer bölgesi kararı iptal edildi Burdur Belediye Meclisi tarafından geçtiğimiz dönemde alınan ve kamuoyunda geniş yankı uyandıran "içkili yer bölgesi" kararıyla ilgili yargı süreci nihayete erdi. AK Parti Burdur İl Başkanlığı’nın yargıya taşıdığı düzenleme hakkın
Isparta Valisi Abdullah Erin’den gönüllere dokunan ziyaretler Isparta Valisi Abdullah Erin, bürokratlarla birlikte hasta, bakıma muhtaç, şehit aileleri ve yaşlıları evlerinde ziyaret ederek devletin şefkatli yüzünü sahaya yansıtıyor.
'Emekli maaşı'nı almak için dilekçe yazan Muhittin Böcek'e ret Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı ünvanı elinden alınan tutuklu Muhittin Böcek'in dairelerine, araçlarına, nakit parasına, başkanlık maaşına, huzur hakkı ödemelerine ve emekli maaşına soruşturma kapsamında el konuldu.
Isparta Emniyeti’nden Bir Haftalık Bilanço Isparta İl Emniyet Müdürlüğü, 25-31 Ocak 2026 tarihleri arasında il genelinde gerçekleştirdiği geniş kapsamlı denetimlerin sonuçlarını kamuoyuyla paylaştı. Bir haftalık sıkı takip sonucunda 46 aranan şahıs adalete teslim edildi.
Antalya’daki otobüs faciasında can kaybı 10’a çıktı Antalya’nın Döşemealtı ilçesinde sis ve kaygan yolun neden olduğu otobüs kazasında yaşamını yitirenlerin sayısı 10 oldu. Hayatını kaybedenler arasında 19 yaşındaki üniversite öğrencisi Sudem Çakmak da bulunuyor.