5 ildeki 6 yerleşim yerinde karantina kaldırıldı


Gündem 9.04.2020 02:14:00 0
5 ildeki 6 yerleşim yerinde karantina kaldırıldı

İçişleri Bakanlığı, "45 ildeki 156 yerleşim yerinde karantina uygulaması sürüyor. 5 ildeki 6 yerleşim yerinde ise karantina uygulaması sona erdirildi" açıklamasını yaptı.
İçişleri Bakanlığı, koronavirüs tedbirleri kapsamında karantina altında olan yerleşim yerleriyle ilgili açıklama yaptı. 

45 ildeki 2 ilçe merkezi, 6 belde, 92 köy, 47 mahalle ve 9 mezra olmak üzere toplam 156 yerleşim yerinde karantina uygulamasıın devam ettiği belirtilen açıklamada 5 ildeki 6 yerleşim yerinde ise karantina uygulamasının sona erdirildiği bilgisi yer aldı. 

Açıklamada şöyle denildi:

"Karantina uygulamaları mülki idare amirleri başkanlığındaki il ve ilçe hıfzıssıhha kurulları kararıyla yapılmaktadır. Söz konusu uygulamalar, tedbir amaçlı olup koronavirüs salgınının yayılarak vatandaşlarımızın hayatını tehdit etmesini engellemek ve yerleşim yerlerindeki sosyal izolasyonu sağlamak üzere alınmıştır"

ISPARTA’YA ŞEHİT ATEŞİ DÜŞTÜ Katar’da meydana gelen askeri helikopter kazasında şehit olan Hv. Svm. Binbaşı Sinan Taştekin’in Ispartalı olduğu öğrenildi; acı haber kentte büyük üzüntüye neden oldu.
ISPARTA MEYDAN AVM RAMAZAN BAYRAMINI KUTLAR Isparta Meydan AVM’den Alışveriş Farkı ve Bayram Kutlaması
Antalya’da bayram tedbirleri zirvede Ramazan Bayramı tatilinin başlamasıyla birlikte Antalya’da güvenlik ve trafik önlemleri en üst seviyeye çıkarıldı. 23 Mart’a kadar sürecek uygulamalarda binlerce personel görev yapacak.
Mehmet Ali Alkan- Antalya Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı ve AESOB Başkan Adayı Mehmet Ali Alkan- Antalya Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı ve AESOB Başkan Adayı
Türel’den Böcek’e: “Geçmişinle Çelişiyorsun” Menderes Türel, Muhittin Böcek’in geçmiş açıklamaları ile mahkeme ifadeleri arasında çelişki olduğunu savunarak, “Açıklanamaz servet yalanla gizlenemez” dedi.