7 ilde eş zamanlı FETÖ operasyonu düzenlendi

.


Gündem 23.09.2019 00:09:00 0
7 ilde eş zamanlı FETÖ operasyonu düzenlendi

Fetö operasyonları devam ediyor. Kripto Fetö'cülerin hala faaliyetlerine devam ettikleri ve gizli gaygubat evlerinde örgüt faaliyetlerini sürdürdükleri tespit ediliyor. Emniyetin titizlikle sürdürdüğü soruşturmalarda açığa çıkan Fetö'cü çeteler, yakalanarak Adalet önüne getiriliyor.

Son olarak Adana Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında; Adana merkezli, İstanbul, Bursa, Mardin Konya, Gaziantep ve Kahramanmaraş'ta FETÖ'cü çetelere operasyon düzenlendi.

Adana merkezli 7 ilde, Fetö Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik soruşturma kapsamında tam 15 şüpheli hakkında gözaltı kararı alındı.

Adana Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında, İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince, örgütle irtibatlı olduğu ileri sürülen kişilere yönelik çalışma başlatıldı.

Bu kapsamda haklarında gözaltı kararı verilen 15 şüphelinin yakalanması için Adana merkezli İstanbul, Bursa Konya, Mardin, Gaziantep ve Kahramanmaraş'ta operasyon düzenlendi.

Aralarında asker, öğretmen, hemşire ve gazetecilerin bulunduğu ve örgütün gizli haberleşme sistemi "ByLock" kullandığı tespit edilen bazı şüpheliler gözaltına alındı.

Şüpheliler, Adana Adli Tıp Birimindeki sağlık kontrolünün ardından Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
SGK 47 ilacı daha geri ödeme listesine aldı SGK 47 ilacı daha geri ödeme listesine aldı
” Foça turizmden hak ettiğini alacak” ” Foça turizmden hak ettiğini alacak”
Bursa'da şehrin göbeğinde sağlık ocağından mahrumlar Bursa'da şehrin göbeğinde sağlık ocağından mahrumlar
Yeni Gölcük Terminali'nde hummalı çalışma Yeni Gölcük Terminali'nde hummalı çalışma