7 ilde eş zamanlı FETÖ operasyonu düzenlendi

.


Gündem 23.09.2019 00:09:00 0
7 ilde eş zamanlı FETÖ operasyonu düzenlendi

Fetö operasyonları devam ediyor. Kripto Fetö'cülerin hala faaliyetlerine devam ettikleri ve gizli gaygubat evlerinde örgüt faaliyetlerini sürdürdükleri tespit ediliyor. Emniyetin titizlikle sürdürdüğü soruşturmalarda açığa çıkan Fetö'cü çeteler, yakalanarak Adalet önüne getiriliyor.

Son olarak Adana Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında; Adana merkezli, İstanbul, Bursa, Mardin Konya, Gaziantep ve Kahramanmaraş'ta FETÖ'cü çetelere operasyon düzenlendi.

Adana merkezli 7 ilde, Fetö Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik soruşturma kapsamında tam 15 şüpheli hakkında gözaltı kararı alındı.

Adana Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında, İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince, örgütle irtibatlı olduğu ileri sürülen kişilere yönelik çalışma başlatıldı.

Bu kapsamda haklarında gözaltı kararı verilen 15 şüphelinin yakalanması için Adana merkezli İstanbul, Bursa Konya, Mardin, Gaziantep ve Kahramanmaraş'ta operasyon düzenlendi.

Aralarında asker, öğretmen, hemşire ve gazetecilerin bulunduğu ve örgütün gizli haberleşme sistemi "ByLock" kullandığı tespit edilen bazı şüpheliler gözaltına alındı.

Şüpheliler, Adana Adli Tıp Birimindeki sağlık kontrolünün ardından Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.

Başkan Başdeğirmen’den Ankara’da Yoğun TBMM Temasları Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, TBMM’de gerçekleştirdiği Ankara temasları kapsamında siyasi parti temsilcileri ve milletvekilleriyle bir araya gelerek, Isparta’ya yönelik mevcut ve planlanan projeleri değerlendirdi.
RATEM Başkan Adayı Gündoğan: Yerel Radyoların Telif Ücretini RATEM ödeyecek RATEM Başkan Adayı Vedat Gündoğan, Türkiye’nin en büyük yayıncı meslek birliğini çözüm merkezi hâline getireceklerini açıkladı.
Davraz Kayak Merkezi’nde Suni Karlama Dönemi Başladı Isparta Davraz Kayak Merkezi’nde Suni Karlama Dönemi Başladı. 40 Santimetre Kalınlığında Kar Üretilebilecek
Meteoroloji’den Kar Yağışı Uyarısı: Bugün 9 İlde Kar Yağışı Olacak Özellikle dün sabah saatlerinden bu yana soğuk hava tüm yurt genelinde kendini ciddi şekilde hissettirirken birçok şehirde yoğun kar yağışı yaşanıyor.
TÜRMOB’tan 586 Sayılı Tebliğ’e Tepki: “Vergi Emniyeti Tehlikede” TÜRMOB, 13 Aralık 2025 tarihli ve 586 sayılı Vergi Usul Kanunu Genel Tebliği’nin, vergi emniyetini zedeleyeceğini ve muhasebe mesleğini işlevsizleştireceğini belirterek düzenlemenin derhal yürürlükten kaldırılmasını talep etti.