7 yılda 25 ülkeden 976 bilimsel makaleyi yayımladı


Gündem 26.07.2021 10:30:00 0
7 yılda 25 ülkeden 976 bilimsel makaleyi yayımladı

Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi (EÜTF) Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı ile Ege Çocuk Vakfının iş birliğinde 2014 yılında yayım hayatına başlayan The Journal of Pediatric Research (JPR) adlı dergi, 7 yılda Türkiye dahil 25 ülkeden 976 bilimsel makaleyi tıp dünyasıyla buluşturdu.

İZMİR (Ege Ajans) - Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi (EÜTF) Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı ile Ege Çocuk Vakfının iş birliğinde yayım hayatına başlayan The Journal of Pediatric Research (JPR) adlı dergi, çocuk sağlığı ve hastalıklarına yönelik güncel bilimsel çalışmaları tıp dünyasıyla buluşturmaya devam ediyor.

EÜTF Hastanesi Başhekim Yardımcısı aynı zamanda derginin baş editörlerinden olan Prof. Dr. Özgür Çoğulu, çocuk sağlığı ve hastalıklarına yönelik güncel bilimsel çalışmaların yer aldığı derginin, literatüre önemli katkılar sunduğunu söyledi. Çoğulu, dergide 7 yılda Türkiye dahil 25 ülkeden 976 bilimsel makaleye yer verildiğini kaydetti.

Dergi uluslararası tanınırlığı olan ve saygın bir bilimsel dergi, öğrenciler, akademisyenler ve hekimler açısından önemli bir kaynak. Dergiye http://jpedres.org adresinden ulaşılabilir


İzmir'in 5 okulunda 'Harezmî' dönemi İzmir'in 5 okulunda 'Harezmî' dönemi
CHP Mudanya'dan seçmenlere oy çağrısı CHP Mudanya'dan seçmenlere oy çağrısı
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İstanbul'da öncelik depreme hazırlık Cumhurbaşkanı Erdoğan: İstanbul'da öncelik depreme hazırlık
İzmir Milli Eğitim'den Gazze'ye yardım tırı İzmir Milli Eğitim'den Gazze'ye yardım tırı
Çayırova Bornova’dan galibiyetle döndü Çayırova Bornova’dan galibiyetle döndü