9 BİN 200 SAĞLIK ÇALIŞANIMIZI ÜCRETSİZ TAŞIDIK


Gündem 19.08.2020 22:27:00 0
9 BİN 200 SAĞLIK ÇALIŞANIMIZI ÜCRETSİZ TAŞIDIK

Isparta S.S. 18 Nolu Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi Başkanı Faruk Daşdöner, pandemi döneminde 9 bin 200 Sağlık personelini ücretsiz taşıdıklarını belirterek; “Onlar bu zorlu süreçte fedakarca çalıştılar. Biz de çorbada bizim de tuzumuz bulunsun istedik” dedi.
 
Isparta S.S. 18 Nolu Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi Başkanı Faruk Daşdöner, pandemi döneminde zararına çalıştıklarını ve halen de çalışmaya devam ettiklerini belirterek; “Artık dayanacak gücümüz kalmadı. Artık Teker dönmüyor. Bu nedenle ulaşım fiyatlarının artırılmasını talep ediyoruz” diyerek taleplerini yeniledi.


DAŞDÖNER; “9 BİN 200 SAĞLIK ÇALIŞANIMIZI ÜCRETSİZ TAŞIDIK”


Isparta S.S. 18 Nolu Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi Başkanı Faruk Daşdöner, geçtiğimiz günler gerçekleştirilen Belediye Meclisi’nin Ağustos ayı olağan toplantısına katılarak sağlık çalışanları için yaptıkları çalışmalar hakkında açıklamalarda bulundu.


Başkan Faruk Daşdöner konuşmasında; “Bilindiği gibi tüm dünyada olduğu gibi ülkemiz ve dolayısıyla ilimizde Koronavirüs pandemisi yaşanmaktadır. Bu konuda geçtiğimiz Mart ayından haziran ayına kadar olağanüstü bir hayat yaşanmıştır. Bu süreçte birçok esnafımız işyerlerini kapatmıştır. Ancak, biz şehrimize ulaşım hizmeti verdiğimiz için zarar etmemize rağmen hizmete devam ettik. Yine bu süreçte Halk Otobüsleri Kooperatifi olarak sağlık çalışanlarımızı unutmadık ve süreç çerçevesinde 9 bin 200 sağlık çalışanımızı ücretsiz olarak taşıdık. Çünkü, onlar da bu süreçte gerçekten fedakarca bir çalışma ortaya koydular” dedi.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Tütüncü, Konyaaltı sahilinde Tütüncü, Konyaaltı sahilinde
ONUR ÇELİK'TEN ÜMİT ALAGÖZ'E DERS GİBİ SÖZLER AK PARTİ TEFENNİ BELEDİYE BAŞKANI ADAYI ONUR ÇELİK, SOSYAL MEDYA HESABINDAN YAPTIĞI PAYLAŞIMDA, DİKKATLERİ ÜZERİNE ÇEKTİ.
Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor
Antalya Son Anket Sonuçları Açıklandı! Yerel seçimlere sayılı günler kalırken Antalya’da yapılan son ankette AK Parti adayı Hakan Tütüncü’nün CHP’nin adayı Muhittin Böcek’e yüzde 7 fark attığı görüldü