90 bin kişinin tahliye olacağı infaz düzenlemesi Meclis'ten geçerek yasalaştı


Gündem 14.04.2020 00:32:00 0
90 bin kişinin tahliye olacağı infaz düzenlemesi Meclis

AK Parti ve MHP gruplarının ortak hazırladığı infaz düzenlemesine ilişkin kanun teklifi, TBMM Genel Kurulunda kabul edilerek yasalaştı. Yasayla 90 bin kişiye tahliye yolu açıldı. Ayrıca cezaların infazında yarı oranında indirime gidildi.

Ceza İnfaz düzenlemesi TBMM'de kabul edildi. Kabul edilen yasa ile; yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle açık ceza infaz kurumlarında bulunan hükümlüler ile denetimli serbestlik tedbiri uygulanan hükümlüler, 31 Mayıs 2020'ye kadar izinli sayılacak. Salgının devam etmesi halinde bu süre 2 aylık sürelerle 3 kez uzatılabilecek.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz Antalya’ya geldi Antalya’ya gelen Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz’ı, Vali Hulusi Şahin ile AK Parti İl Başkanı Ali Çetin ve Milletvekili İbrahim Ethem Taş ve Tuğba Vural Çokal karşıladı.
Yazgan Sahada, Mesaj Veriyor Isparta’da yeniden adaylık hazırlığında olduğu konuşulan Atakan Yazgan’ın Eğirdir çıkarması, siyasi kulisleri hareketlendirdi.
TÜVTÜRK’ün kredi kartı komisyonuna “dur” dendi Araç muayenesinde kredi kartıyla ödeme yapan vatandaştan alınan komisyon bedeline Tüketici Hakem Heyeti “mevzuata aykırı” dedi. Tokat’ta bir tüketiciden tahsil edilen 65,63 TL’nin TÜVTÜRK tarafından iadesine oy birliğiyle karar ve
Antalya pilot il oldu: Satılık ev ilanlarına e-Devlet onayı geliyor Antalya’da satılık ev ilanları için e-Devlet onayı şartı geliyor. Yeni sistemle sahte ilanlar, yetkisiz emlakçılık ve fahiş fiyat artışları engellenecek.
Serik’te uyuşturucu operasyonu: 1 kilo 165 gram esrar ele geçirildi Antalya’nın Serik ilçesinde jandarma ekiplerince düzenlenen uyuşturucu operasyonunda bir şüphelinin evinde 1 kilo 165 gram kubar esrar ele geçirildi. Olayla ilgili adli tahkikat başlatıldı.