IGC BAŞKANI BAŞ VE GAMZE DAŞYOL DÜNYA EVİNE GİRDİLER

Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mustafa Baş ile Isparta Esnaf Odaları Birlik Özel Kalem çalışanı Gamze Daşyol dünya evine girdi.


Gündem 19.11.2022 23:37:00 0
IGC BAŞKANI BAŞ VE GAMZE DAŞYOL DÜNYA EVİNE GİRDİLER

Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mustafa Baş  ile Isparta Esnaf Odaları Birlik Özel Kalem çalışanı Gamze Daşyol dünya evine girdi.

IYAŞ park Kongre Merkezinde gerçekleşen  düğün töreninde, TBMM Başkanvekili Süreyya Sadi Bigiç, Ak Parti Milletvekili Uğur Gökgöz, İl Genel Meclisi Başkanı Serkan Keskin, CHP İl Başkanı Yalım Halıcı, İyi Parti İl Başkanı Hasan Büyükçam, Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal, İl Genel Meclisi E. Başkanı Ali Bolat, ISUBÜ Rektörü Prof.Dr. Yılmaz Çatal, İl Emniyet Müdürü Metin Turanlı, Oda Başkanları, Muhtarlar, iş ve siyaset dünyası, Medya Mensupları ve çok sayıda davetli katıldı. Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen'in kıydığı nikah sonrasında Damat ve Gelin tebrikleri kabul etti ve doyasıya eğlendiler. Akdeniz Habercisi ailesi olarak Aileleri tebrik ediyor arkadaşlarımız Mustafa ve Gamze'ye bir ömür boyu saadet ve mutluluklar diliyoruz.

 


ONUR ÇELİK: SİZE TAVSİYEM BOYUNUZDAN BÜYÜK İŞLERE KALKIŞMAYIN!!! ONUR ÇELİK: SİZE TAVSİYEM BOYUNUZDAN BÜYÜK İŞLERE KALKIŞMAYIN!!!
Ak Parti Isparta il Başkanlığı tarafından Senirkent olayı ile ilgili açıklama yapıldı Ak Parti Isparta il Başkanlığı tarafından Senirkent olayı ile ilgili açıklama yapıldı
"Dara Antik Kenti dünya tarihi açısından önemli bir yerdir" "Dara Antik Kenti dünya tarihi açısından önemli bir yerdir"
ALİ HEYBELI VE MUSA DERİN DARP EDİLDİ ALİ HEYBELI VE MUSA DERİN DARP EDİLDİ
Sakarya'da Başkan Alemdar'a ziyaretler sürüyor Sakarya'da Başkan Alemdar'a ziyaretler sürüyor