ISPARTA AK KADINLAR SAHADA KADINLARLA BİR ARAYA GELMEYE DEVAM EDİYOR

AK Parti Kadın Kolları Başkanı Sevim KÖSE, Teşkilatıyla birlikte Merkez, ilçeler, Kasabalar ve köylerde saha ve ev toplantılarına katılarak hanımlarla bir araya geliyor.


Siyaset 27.08.2022 00:32:00 0
ISPARTA AK KADINLAR SAHADA KADINLARLA BİR ARAYA GELMEYE DEVAM EDİYOR

Gittiği evlerde kadınların sevgisi ve ilgisiyle karşılaşan Köse, AK Parti hükümetinin kadınlar için yaptığı düzenlemeler hakkında bilgiler vererek, hizmetlerin ve istikrarın devamı için Ak Parti'nin hedeflerine emin adımlarla yürüdüğünü belirtiyor. 

Başkan Köse, kadınlarla düzenlenen ev toplantılarında bir araya gelmeye devam ediyor.

Kadınlara AK Parti iktidarında yapılan icraatları anlatan Köse, AK Parti iktidarının, kadınların ve gençlerin önünü açmak için çok büyük adımlar attığını hatırlattıyor. Son olarak, "Davanın Mert Kadınları olarak, Büyük Türkiye yolunda, Milletimizle kol kola 2023, 2053 ve 2071 hedeflerimize Bayrağımızı Gururla taşıyoruz. İl Kadın Kolları yönetimim ile beraber Küçük Hacılar köyümüzde, Köy Başkanımız Meral Say ile birlikte Sandık Esaslı çalışmamızı yaptık. Ayrıca Hanımlarımızın hazırladığı Aşure Programına katılım sağlıyoruz açıklamasına yaptı.

 


Uluborlu belediye Başkanı Bakır ISTUDAK üyelerini misafir etti Uluborlu Belediye Başkanı Ahmet Oğuz Bakır, bölgede gerçekleştirilen doğa yürüyüşünün ardından, ISTUDAK Dernek üyeleri ile bir araya geldi.
Karamanlı'nın kadın kaymakamı ilçeye veda etti Karamanlı'nın kadın kaymakamı ilçeye veda etti
MAKÜ'den Üniversitelerarası Squash Şampiyonası'nda büyük başarı Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) Squash kadın ve erkek takımları Türkiye Üniversitelerarası Squash Şampiyonasından ödüllerle döndüler.
Dr. Demir uyardı: “Çocuklarınızı güneş ışınlarından koruyun” Kepez Belediye Sağlık Merkezi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Burak Emre Demir, yaz aylarının gelmesiyle çocukların güneşin zararlı etkilerinden korunması konusunda önemli uyarılarda bulundu. Dr. Demir, “Çocuklarınızı gün
Şehirler arası otobüs terminali açıldı Isparta Şehirlerarası Otobüs Terminali, düzenlenen törenle açıldı. İstanbul yolu üzerinde Çünür Mahallesi’ne yapılan Şehirlerarası Otobüs Terminali a...