ISPARTA BARİDA HOTELS, İLK KÜLTÜR GEZİ GRUBUNU AĞIRLIYOR


Turizm 14.06.2020 14:33:00 0
ISPARTA BARİDA HOTELS, İLK KÜLTÜR GEZİ GRUBUNU AĞIRLIYOR

Barida Hotels normalleşme sürecinde gerekli tüm önlemleri alarak ilk konaklamalı kültür gezi grubunu ağırlıyor. İzmir’den gelen misafirleri gül şerbeti ve güllerle karşılayarak memnuniyetlerini arttıran Barida Hotels, Lavanta sezonu için de konaklama alanındaki çalışmalarını hızlandırıyor. Gül bahçelerinin ardından Eğirdir ve Sagalasos gezisi yapacak olan ilk yerli turist kafilesi Lavanta bahçelerini de gezmek için mutlaka gelmek istediklerini belirtti. Otel yetkililerinden edinilen bilgiye göre önümüzdeki hafta da çok yoğun rezervasyonun olduğu ve sadece 19 Haziran’da düzenlenecek olan Coşkun Sabah konseri ve gala yemeği için şimdiden 3 ayrı misafir tur grubuyla anlaşma  yapıldığı söylendi. Acentalarla iş birliği içindeki Barida Hotels Temmuz ayında şimdiden %80 doluluğa ulaştığını bildirdi. Destekleri için Isparta Valimiz Sn. Ömer Seymenoğlu’na, Belediye Başkanımız Sn. Şükrü Başdeğirmen’e ve İl Kültür ve Turizm müdürümüze teşekkür eden Barida Hotels Yönetim Kurulu Başkan’ı Sami Öngör iptal edilen rezervasyonların tekrar yoğun bir şekilde yeniden yapıldığını belirtti. 
Bizde misafirlerimize hoş geldin diyor ve Isparta’mıza hayırlı olmasını temenni ediyoruz.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Tütüncü, Konyaaltı sahilinde Tütüncü, Konyaaltı sahilinde
ONUR ÇELİK'TEN ÜMİT ALAGÖZ'E DERS GİBİ SÖZLER AK PARTİ TEFENNİ BELEDİYE BAŞKANI ADAYI ONUR ÇELİK, SOSYAL MEDYA HESABINDAN YAPTIĞI PAYLAŞIMDA, DİKKATLERİ ÜZERİNE ÇEKTİ.
Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor
Antalya Son Anket Sonuçları Açıklandı! Yerel seçimlere sayılı günler kalırken Antalya’da yapılan son ankette AK Parti adayı Hakan Tütüncü’nün CHP’nin adayı Muhittin Böcek’e yüzde 7 fark attığı görüldü