ISPARTA BASININA YENİ BİR SOLUK


Yaşam 28.11.2019 15:23:00 0
ISPARTA BASININA YENİ BİR SOLUK

CUMHURBAŞKANININ ONAYI İLE KURULAN KGK'NİN ISPARTA İL TEMSİLCİLİĞİNE İSMAİL ALTUNBAŞ GETİRİLDİ

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın onayı ile kurulan Küresel Gazeteciler Konseyi'nin Isparta İl Temsilciliğine Kanal 32 Haber Müdürü İsmail Altunbaş getirildi. Küresel Gazeteciler Konseyi'nin Türkiye ve Türk Dünyası Medyası için bir milat olduğunu söyleyen Altunbaş, "Konseyimiz hem Isparta'nın tanıtımına hem de meslektaşlarımızın mesleki gelişimine büyük katkı sağlayacaktır" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından kuruluşu onaylanan Küresel Gazeteciler Konseyi (KGK), Mehmet Ali Dim başkanlığında çalışmalarına başladı. Bu kapsamda konseyin Isparta İl Temsilciliğine Kanal 32 Haber Müdürü İsmail Altunbaş getirildi.

18c3c6e0-18d4-4699-88b1-406c68156318.jpg

Konsey, Türkiye, Orta Asya, Kafkaslar, Balkanlar ve Ortadoğu öncelikli olmak kaydıyla, tüm ülkelerde gazetecilerin mesleki, sosyal ve kültürel değerlerini arttırıcı, kaynaşma ve dayanışmayı geliştirici önlemler alınmasını sağlamak üzere çalışmalar yapmak amacı ile kuruldu.

Konsey, amaçlarının gerçekleştirilmesi için gerek görülmesi halinde, başta Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı, Türkiye Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı ve bağlı kurum ve dış misyonlar, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı ve bağlı Kamu Diplomasisi Başkanlığı ve diğer daire ve kurumlar, Türk Konseyi, TÜRKSOY, TİKA, Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı, Radyo ve Televizyon Üst Kurulu, Basın İlan Kurumu, Türkiye Radyo ve Televizyon Kurumu (TRT), Üniversiteler, KOSGEB ve Kalkınma Ajansları gibi ilgili kamu kurum ve kuruluşların yanı sıra ilgili STK ve meslek örgütleri ile görev alanlarına giren konularda, diğer ülkelerde de ilgili STK, meslek örgütü, kurum ve kuruluşlarla ortak projeler yürütecek.

* "AMACIMIZ HEM ISPARTA'NIN TANITIMINA

HEM DE MESLEKTAŞLARIMIZIN MESLEKİ GELİŞİMLERİNE KATKI SAĞLAMAK"

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın onayı ile kurulan Küresel Gazeteciler Konseyi'nin Isparta İl Temsilciliğine atanmasından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Küresel Gazeteciler Konseyi Isparta İl Temsilcisi İsmail Altunbaş, konseyin hem Isparta'nın tanıtımına hem de Isparta'da görev yapan gazetecilerin mesleki gelişimlerine büyük katkı sağlayacağını ifade etti.

Altunbaş açıklamasında şu görüşlere yer verdi: "Küresel Gazeteciler Konseyimizin resmi kuruluşu, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından 14 Ekim 2019 tarih ve 1660 Karar Sayısı ile onaylandı. Sayın Cumhurbaşkanımız ve Küresel Gazeteciler Konseyi Genel Başkanımız Mehmet Ali Dim başta olmak üzere, sürece katkı veren, her daim yanımızda olan ve desteğini hiç esirgemeyen Dışişleri Bakanımız Sayın Mevlüt Çavuşoğlu´na, İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu´ya, çalışma ve birlikteliklerinden dolayı Türkiye genelinde Konseyimizin İl Temsilcisi Cemiyet ve Dernek Başkanlarımıza, Konsey Üyelerimize teşekkür ediyorum. Küresel Gazeteciler Konseyi İl temsilcisi olarak Konseyimizin ülkemize, Isparta'mıza ve basın camiamıza hayırlı olmasını diliyorum.”


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Yığılca'da Ahmet Alkan farkı Yığılca'da Ahmet Alkan farkı
YASAV Başkanı Eren’den gençlere altın öğütler YASAV Başkanı Eren’den gençlere altın öğütler
Başkan Eren’den gençlere altın öğütler Başkan Eren’den gençlere altın öğütler
3 ilde 2 suç örgütü daha çökertildi 3 ilde 2 suç örgütü daha çökertildi