ISPARTA BELEDİYE BAŞKANI BAŞDEĞİRMEN’DEN YAPILAN SALDIRIYA TEPKİ


Siyaset 17.06.2020 00:57:00 0
ISPARTA BELEDİYE BAŞKANI BAŞDEĞİRMEN’DEN YAPILAN SALDIRIYA TEPKİ

Isparta’da Devlet Bahçeli Caddesinde bulunan ay yıldızlı Türk bayrağı sembolüne bir kişi tarafından zarar verilmesi üzerine Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen açıklamalarda bulundu. Türk Bayrağı sembolüne zarar veren kişiyi kınadığını belirten Başkan Başdeğirmen, “Ak Parti ve MHP’li dostlarımız bu tür olaylara pirim vermeyecektir” dedi.

Isparta’da Devlet Bahçeli Caddesinde bulunan ay yıldızlı Türk bayrağı sembolüne bir kişi tarafından zarar verilmesi üzerine Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen açıklamalarda bulundu.

Türk Bayrağı sembolüne ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin ismine yönelik yapılan provokatif eylemi kınadığını belirterek, Kötü niyetli kişilerin yaptığı bu davranışlar bizi tahrik etmemeli” dedi. Başkan Başdeğirmen, bu tür provokatif olaylara dikkat edilmesi gerektiğini söyledi.

* Gökkubbe Fuar Merkezi üzerindeki hilallere ilave edilen yıldızlardan kimse rahatsız değil”

Başkan Başdeğirmen ayrıca Gökkubbe Uluslararası Fuar Merkezi üzerinde bulunan hilallere konuşan yıldızlar hakkında da konuştu. Başdeğirmen, “O yıldızlardan kimse rahatsız değil” dedi.

Isparta’dan TEKNOFEST’e 5 proje ile katılım Vali Abdullah Erin, 17-21 Eylül 2025 tarihlerinde İstanbul’da düzenlenecek TEKNOFEST finalinde Isparta’yı 5 değerli proje ile temsil edecek öğrencilerle buluştu. Erin, gençlere başarılar diledi, öğretmen ve danışmanları tebrik ett
Isparta’da Elma hasadı başladı Isparta merkez ile Eğirdir, Gelendost, Senirkent, Aksu ve Uluborlu’daki tarlalarda elma hasadı sezonu açıldı. Çiftçiler, bu yılki verim ve kaliteyi umutla bekliyor.
Başdeğirmen çiftinden Bolat Tamer’e taziye ziyareti Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, eşi Şadiye Başdeğirmen ile birlikte bir süre önce eşi Nuran Tamer’i kaybeden Senirkent eski Belediye Başkanlarından, Gülbirlik eski Genel Müdürü Bolat Tamer’e taziye ziyaretinde bulundu.
Gül üreticisinin meraklı bekleyişi sona erdi Gülbirlik Yönetim Kurulu bugün yaptığı toplantıda binlerce gül üreticisinin merakla beklediği 2025 yılı Gülçiçeği kilogram bedelini net 100 TL olarak belirledi. Gül paraları üreticilerin banka hesaplarına yatırılacak.
17 ilde FETÖ operasyonu: 21 gözaltı Konya merkezli yürütülen FETÖ soruşturması kapsamında 17 ilde düzenlenen operasyonlarda, örgütün Türk Silahlı Kuvvetleri’ndeki askeri gizli yapılanmasında faaliyet yürüttükleri belirlenen 21 şüpheli gözaltına alındı.