ISPARTA BELEDİYE BAŞKANI SAYIN ŞÜKRÜ BAŞDEĞİRMEN’İN 28 ŞUBAT DARBE SÜRECİNE İLİŞKİN YAYIMLADIĞI MESAJI


Gündem 28.02.2022 15:27:00 0
ISPARTA BELEDİYE BAŞKANI SAYIN ŞÜKRÜ BAŞDEĞİRMEN’İN 28 ŞUBAT DARBE SÜRECİNE İLİŞKİN YAYIMLADIĞI MESAJI

ISPARTA BELEDİYE BAŞKANI SAYIN ŞÜKRÜ BAŞDEĞİRMEN’İN
28 ŞUBAT DARBE SÜRECİNE İLİŞKİN YAYIMLADIĞI MESAJI

Türk siyasi tarihinde ‘post-modern darbe’ olarak yerini alan 28 Şubat’ın, 25’inci yılını geride bıraktık. Milletimiz bu darbeyi gerçekleştiren zihniyete pirim vermemiş ve kendi evlatlarını en kısa bir süre içerisinde yeniden iktidara taşıyarak buna en güzel cevabı vermiştir. 
Türk Milleti, 28 Şubat’ı gerçekleştirenlere karşı dik durmuştur, darbe zihniyetine alkış tutanları da asla unutmamış ve unutmayacaktır. Darbe bir insanlık suçudur. 28 Şubat süreci ve uygulamaları vicdanlarda mahkum edilerek tarihin tozlu ve kirli raflarındaki yerini almıştır. 
28 Şubat post modern darbesiyle kısıtlanan özgürlüklerin ve getirilen yasakların kaldırılmasına ilişkin en büyük çözüm bugün mensubu olmaktan gurur duyduğum AK Parti’mize nasip olmuştur. Buradan o dönem oluşturulan yasakların kaldırılmasında, problemlerin çözülmesi noktasında en büyük çalışmayı gerçekleştiren partimizin lideri, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkürü bir borç biliyorum.


Nevşehir'de Mehmet Akif Ersoy ve Bekdik mahallelerine çıkartma Nevşehir'de Mehmet Akif Ersoy ve Bekdik mahallelerine çıkartma
Ticaret'ten 'İthalatta Korunma Önlemlerine İlişkin Tebliğ' Resmi Gazete'de Ticaret'ten 'İthalatta Korunma Önlemlerine İlişkin Tebliğ' Resmi Gazete'de
Sokak hayvanları nasıl tedavi edilmeli? Sokak hayvanları nasıl tedavi edilmeli?
Nevşehir'de şampiyon Necip Fazıl Kısakürek İlkokulu oldu Nevşehir'de şampiyon Necip Fazıl Kısakürek İlkokulu oldu
Türk ihracatçısının Balkanlarla kimyası tuttu Türk ihracatçısının Balkanlarla kimyası tuttu