Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen'den Gaziler Günü Mesajı

Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından, 19 Eylül 1921'de Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e Gazilik ve Mareşallik unvanının verildiği günün yıldönümü olan Gaziler Günü’nü kutlamanın gururunu yaşıyoruz.


Gündem 18.09.2022 23:03:00 0
Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen

Başdeğirmen, bugün özgürce nefes alıp verebiliyorsak, bunu kahraman şehitlerimize ve gazilerimize borçluyuz. Şehitlerimiz ve gazilerimiz, bizlere fedakârlıklarıyla nice zaferler, kahramanlıklarla dolu bir geçmiş armağan etmiştir. 

Şehitlerimiz ve gazilerimizin canları pahasına verdikleri üstün mücadeleler yaşadığımız coğrafyanın aziz milletimiz için bir vatan haline dönüşmesini sağlamıştır. 

Şehitlerimizin kanları ve gazilerimizin fedakarlıklarıyla var olan vatanımız sonsuza dek yaşayacaktır. 
Bugün yaşadığımız topraklar üzerinde huzurlu ve güvenli bir şekilde yaşayabiliyorsak, bunda aziz şehitlerimiz ve kahraman gazilerimizin payı büyüktür.
Bu milletin bir ferdi olmak hepimiz için büyük bir gurur kaynağıdır.
Bu duygu ve düşüncelerle, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e İstiklal mücadelesindeki önderliğinden dolayı “Müşir ve Gazi” unvanı verilişinin 101’inci yıldönümünü ve Gaziler Günü’nü en kalbi duygularımla tebrik ediyor, gazilerimize ve ailelerine sağlıklı uzun ömürler diliyor, bu toprakları bize vatan kılan, bugünümüzü kendilerine borçlu olduğumuz tüm şehitlerimizi ve ebediyete intikal eden gazilerimizi rahmetle yâd ediyorum.


Otizm Farkındalık Haftasına özel çocukların gösterisi damga vurdu Otizm Farkındalık Haftasına özel çocukların gösterisi damga vurdu
İzmit Belediyesi istiridye mantarı üretiyor, halka ücretsiz dağıtıyor İzmit Belediyesi istiridye mantarı üretiyor, halka ücretsiz dağıtıyor
Nilüfer’de Frankofon Film Festivali başladı Nilüfer’de Frankofon Film Festivali başladı
Dünya Türk doğal taşını almaya geldi Dünya Türk doğal taşını almaya geldi
Muratpaşalılar Turunç Masa’yı anlattı Muratpaşalılar Turunç Masa’yı anlattı