ISPARTA BELEDİYESİ DOLANDIRICILARA KARŞI UYARDI


Gündem 8.02.2021 19:48:00 0
ISPARTA BELEDİYESİ DOLANDIRICILARA KARŞI UYARDI

Isparta Belediye Başkanlığından yapılan açıklamada Başkan Şükrü Başdeğirmen’in ismi kullanılarak para istendiği belirtilerek, vatandaşların bu tür taleplere itibar etmemesi istendi.

İşte yapılan o açıklama; “Kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından Isparta Belediye Başkanımız Sayın Şükrü Başdeğirmen ve belediye başkan yardımcılarımızın isimleri kullanılarak, iş insanları ve vatandaşlar aranarak, ihtiyaç sahibi kişilere yönelik nakit yardımında bulunulmasının istendiği öğrenilmiştir.

Gerek Isparta Belediyesi, gerek Belediye Başkanımız ve başkan yardımcılarımızdan, hiçbir vatandaşımızdan herhangi bir ad altında ayni ya da nakdi yardım talebinde bulunulmamıştır. Bundan sonrada bulunulmayacaktır.

Belediyemiz ve Belediye Başkanımız ile başkan yardımcılarımız adına talepte bulunan kişi veya kişilere kesinlikle itibar edilmemelidir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur…”


Antalya’da güzellik buluşması Uluslararası ‘Güzellik, Estetik ve Kozmetoloji” Çalıştayı başladı Antalya’da güzellik akademisyenleri ile uzmanlarının buluştuğu, 4 gün sürecek Uluslararası ‘Güzellik, Estetik ve Kozmetoloji” Çalıştayı (Beautycare 2024) başladı. Ç
‘Minik Eller Büyük Hayaller’ Projesi İzmir’de tüm hızıyla sürüyor ‘Minik Eller Büyük Hayaller’ Projesi İzmir’de tüm hızıyla sürüyor
Muğla Valisinden Başkan Aras’a ziyaret Muğla Valisinden Başkan Aras’a ziyaret
Manisa'da Büyükşehir MCBÜ işbirliği Manisa'da Büyükşehir MCBÜ işbirliği
Kocasinan’da 3 gün sürecek çocuk şenlikleri başladı Kocasinan’da 3 gün sürecek çocuk şenlikleri başladı