Isparta Belediyesi’nden bir hizmet daha: ‘Engellilere Özel’ WHATSAPP Hattı Kuruldu


Gündem 25.11.2019 00:45:00 0
Isparta Belediyesi’nden bir hizmet daha: ‘Engellilere Özel’ WHATSAPP Hattı Kuruldu

Belediye Başkan Yardımcısı Fahretdin Gözgün, Belediye’nin engellilerin her türlü sorunları ile yakından ilgilendiğini belirterek; “Bu konuda Engelliler Koordinasyon Merkezimize görevlendirme yaptık. Whatsapp hattı kurarak engellilerimizin sorunlarını alıyoruz” dedi.
 
Isparta Belediyesi’nin Engellilerden Sorumlu Belediye Başkan Yardımcısı Fahretdin Gözgün, Başkan Şükrü Başdeğirmen’in talimatları doğrultusunda engelliler için yep yeni bir döneme girildiğini bildirdi.  


GÖZGÜN; “ENGELLİLERLE SÜREKLİ İSTİŞARE HALİNDEYİZ”


Engellilerle artık bundan böyle sürekli istişare halinde olacaklarını ifade eden Belediye Başkan Yardımcısı Fahretdin Gözgün, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada; “Bilindiği gibi, bizler Belediye Başkanımız sayın Şükrü Başdeğirmen’in yerel seçimler neticesinde göreve gelmesinin ardından kendisinin teveccühleriyle bu göreve geldik ve ben sayın başkanımızın talimatları çerçevesinde engellilerle ilgileniyorum. Engellilerle bu zamana kadar iki büyük toplantı yaptık. Bu toplantılarımıza ilimizdeki tüm engelliler derneklerinin başkan ve temsilcileri katıldı. O toplantılarda ilk olarak engellilerin sorunlarını bir bir tespit ettik. Ardından ise çözümleme noktasında çalışmalara başladık.


ENGELLİLER KOORDİNASYON MERKEZİNE MUAMMER EMRE GÖKGÖZ GÖREVLENDİRİLDİ


Şimdi ise, Belediyemiz bünyesinde Engelliler Koordinasyon Merkezi oluşturduk. Bu merkezimiz engellilerin tüm sorunlarını dinleyecek. Bunun için de Koordinasyon Merkezimize Muammer Emre Gökgöz’ü görevlendirdik. Kendisi engellilerle yakından ilgilenip onların sorun ve tavsiyelerini alarak bir üst makamlara bildirecek” dedi.


ENGELLİLERE ÖZEL WHATSAPP HATTI KURDUK

 

Belediye Başkan Yardımcısı Fahretdin Gözgün, engellilerin sorunlarını Belediyeye daha iyi ulaştırabilmeleri için ‘Whatsapp Hattı’ kurduklarını belirterek, bu hat üzerinden gelecek taleplerin Engelliler Koordinasyon Merkezi tarafından üst makamlara iletilerek çözüme kavuşturulacağını sözlerine ekledi.


Isparta Belediyesi Engelliler Koordinasyon Merkezi Görevlisi Muammer Emre Gözgöz


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Tütüncü, Konyaaltı sahilinde Tütüncü, Konyaaltı sahilinde
ONUR ÇELİK'TEN ÜMİT ALAGÖZ'E DERS GİBİ SÖZLER AK PARTİ TEFENNİ BELEDİYE BAŞKANI ADAYI ONUR ÇELİK, SOSYAL MEDYA HESABINDAN YAPTIĞI PAYLAŞIMDA, DİKKATLERİ ÜZERİNE ÇEKTİ.
Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor
Antalya Son Anket Sonuçları Açıklandı! Yerel seçimlere sayılı günler kalırken Antalya’da yapılan son ankette AK Parti adayı Hakan Tütüncü’nün CHP’nin adayı Muhittin Böcek’e yüzde 7 fark attığı görüldü