Isparta Belediyesi'nden Gönen Belediyesi'ne çöp kamyonu desteği


Siyaset 21.05.2020 10:23:00 0
Isparta Belediyesi

Isparta Belediyesi tüm ilçe belediyelerine Parti gözetmeksizin destek vermeye devam ediyor.

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen'in talimatları doğrultusunda Gönen'in Chp'li Belediyesine bir çöp arabası gönderildi. Başdeğirmen, çöp toplamada sıkıntı yaşayan Gönen Belediyesinin bu sıkıntısınıda giderdi. 

Gönen Belediyesine destekleri için Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Kaya'dan yine açıklama geldi. Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen'e destekleri için ağabey Belediye Başkanı olarak göstermiş olduğu her türlü büyüklüğünden dolayı teşekkür etti.

Kaya, "Pandemi süreci boyunca gıda başta olmak üzere dezenfakta malzemeleri ile sürekli kendilerine destek olduğunu belirterek Şimdi de ilçelerine bir çöp arabası göndermesi kendilerini son derece mutlu ettiğini ifade etti. Başkan Mustafa Kaya açıklamasında, sosyal belediyecilik ve halk ilişkileri doğrultusunda Gönen Belediyesi'ne hizmetlerde kullanılmak üzere 1 adet çöp aracı göndermiş olup Parti gözetmeksizin tüm sosyal belediyecilik anlayışı içinde tüm belediyelere yardım ettiğini bir kez daha gösterdi. Gönen Ak Parti İlçe Başkanı olarak kendisine teşekkür ediyor ve şükranlarımızı sunuyoruz. Başkanımız Sayın Başdeğirmen yine gösterdiki hizmetin adı Ak belediyeciliktir.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
META'ya çifte ceza! META'ya çifte ceza!
Başkan Savran’dan Şehitleri Anma Günü Ve Çanakkale Zaferi mesajı Başkan Savran’dan Şehitleri Anma Günü Ve Çanakkale Zaferi mesajı
LÖSEV’e bağışlarınızla önce çocuklar iyileşsin LÖSEV’e bağışlarınızla önce çocuklar iyileşsin
Vaillant Group Türkiye’de kaliteli hizmet eğitimleri sürüyor Vaillant Group Türkiye’de kaliteli hizmet eğitimleri sürüyor