Isparta Belediyesi pandemi sonrası normalleşme dönemi için yatırımlarda gaza bastı


Gündem 8.07.2020 00:36:00 0
Isparta Belediyesi pandemi sonrası normalleşme dönemi için yatırımlarda gaza bastı

Isparta Belediyesi pandemi sonrası normalleşme dönemi için yatırımlarda gaza bastı.

Yılın ikinci yarısında Yeni Otogar ikmal inşaatı, Yeni Müftülük Meydanı Kapalı Otopark inşaatı, Mehmet Tönge Caddesi ile SDÜ arasında altgeçit inşaatı ile Park ve Bahçeler, Zabıta-İtfaiye ve Temizlik İşleri Müdürlükleri hizmet binası inşaatına başlanacak. Isparta Belediyesi, pandemi sonrası yeni normal döneme yönelik yatırım planlamasını yaptı. Belediye, yılın ikinci yarısında büyük projelerin inşaatına başlayacak.

Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Yeni Otogar ikmal inşaatı başta olmak üzere birçok yeni yatırım için İller Bankası A.Ş’den kredi kullanılması için meclisten yetki istedi. Isparta Belediyesi, 2020 mali yılı ikinci yarı yıl kapsamında öncelikle Yeni Otogar ikmal inşaatına önemsiyor. Yeni otogarın yapılması ile birlikte AVM olarak planlanan bölgedeki inşaatların uçuk çatı projelerinin üstlerinin kapanması için ihaleye çıkılacak ve inşaata başlanacak.

Belediye yüksek maliyetli çatı kaplama işi için 11 ayrı firma ile görüştü. Isparta Belediyesi’nin 2020 dönemi için planladığı yatırımlar arasında Müftülük Kampüsü yer altı otoparkı da bulunuyor. Belediye, Müftülük kampüsünde yer alan camii meydanının altında yer altı otoparkı yapacak. Diğer bir projede alt geçit. Isparta’ya ilk kez Hasan Balaman döneminde yapılan battı çıktı şimdi de Şükrü Başdeğirmen döneminde yapılacak. Belediye, Mehmet Tönge Caddesi ile SDÜ arasında alt geçit yapacak.

Bu inşaat da 2020’de başlayacak. Belediye, Toptancılar Sitesi’nde bulunan Zabıta, İtfaiye ve Temizlik İşleri Müdürlüğü için Çevre Müdürlüğü arkasında yer alan arsada yeni hizmet binası inşa edecek. Park ve Bahçeler Müdürlüğü de Eğirdir Yolu üzerindeki mevcut yerinden Aliköy ovası Akkent Toki önündeki alanda konuşlandırılacak. Tüm bu inşaat çalışmaları bu yıl başlayacak.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Tütüncü, Konyaaltı sahilinde Tütüncü, Konyaaltı sahilinde
ONUR ÇELİK'TEN ÜMİT ALAGÖZ'E DERS GİBİ SÖZLER AK PARTİ TEFENNİ BELEDİYE BAŞKANI ADAYI ONUR ÇELİK, SOSYAL MEDYA HESABINDAN YAPTIĞI PAYLAŞIMDA, DİKKATLERİ ÜZERİNE ÇEKTİ.
Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor
Antalya Son Anket Sonuçları Açıklandı! Yerel seçimlere sayılı günler kalırken Antalya’da yapılan son ankette AK Parti adayı Hakan Tütüncü’nün CHP’nin adayı Muhittin Böcek’e yüzde 7 fark attığı görüldü