Isparta Belediyesinden beraber yürüyelim etkinliği


Yaşam 18.09.2019 17:11:00 0
Isparta Belediyesinden beraber yürüyelim etkinliği

16-22 Eylül 2019 Avrupa hareketlilik haftası, bu hafta birlikte hareket edelim adında düzenlenen engelliler haftası nedeniyle Isparta belediyesi koordinesinde bir etkinlik düzenlendi.

Isparta beldiyesi önünde başlayan yürüyüş Valikik önünde son buldu. Ceşitli pankartlarla mesajlar veren engelliler adına Ramadan Erdogan, bir konuşma yaptı. Hayatın her anlamında birlikte yaşadığınız engelli bireylere hayatı kolaylaştırmak gerekir dedi... 

Belediye Başkan yardımcısı Uğur Büyükçulcu ise yaptığı konuşmada önemli ifadelere yer verdi.

Büyükçulcu, "Tüm toplumu ilgilendiren bir sürecin farkındalığını,  oluşturmak için bir takım eğitimler aldık, bugün engelli kardeşlerimizin dertlerine ortak olabilmek onların yaşantılarında en az olsun kısa bir sürede paylaşımcı olabilmek adına bugün birlikte yürümeyi planladık. Yarın ve yarından sonra veya akabindeki tüm günlerde bir takım etkinliklerimiz var. Bunlardan bir tanesi de pazar günü yine belediyemizin önünden hep birlikte gerçekleştirmeyi planladığımız bisikletini kap gel etkinliğimiz var bu etkinliğe ben şimdiden sizleride davet etmek istiyorum katılımlarınız bizleri onurlandıracak şereflendirecektir dedi. 


Büyükçulcu, "bu bağlamda toplumda bir farkındalık oluşturmak toplu ulaşım araçlarının kullanımını, yürüyüş yapmanın, spor yapmanın hayatımızdaki önemini, yürümenin spor yapmamızın ne kadar önemli ve ne kadar değerli bir şey olduğunu farkına varabilmek adına bir farkındalık oluşturabilmek adına bu etkinliklere Isparta Belediyesi olarak ev sahipliği yapıyoruz. Eş zamanlı olarak 81 ilimizde kutlanan tüm etkinliklerden 1 tanesini de bugün gerçekleştirdik. Biraz önce Kent Konseyi engelliler Meclisi başkanımız dile getirdi...

 Ama ben de bir kez ifade etmek istiyorum Isparta Belediyesi olarak engelli vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştırmak onların hayat standartlarını biraz daha arttırmak biraz daha konforlu hale getirebilmek için her türlü çalışmaları yapmaya başladık. 

Belediyemiz bünyesinde oluşturduğumuz "Engelliler Koordinasyon Merkezi" otoparklardaki engellilerimize tanıdığımız ücretsiz kullanım hakkını yine tüm engelleri bir araya geldiği ve sivil toplum örgütlerinin bir araya geldiği bir çatı çalışması yine sayın Ramazan beyin de biraz önce ifade ettiği gibi Şehir merkezindeki tuvaletlerin engellilerimizin kullanımına daha uygun bir hale getirilmesi ile alakalı tüm çalışmaları yapmaya başladık bu süreç içerisinde engellilerimizden gelen tüm istek ve talepler ile alakalı her türlü çalışmaya, her türlü etkinliğe, her türlü paylaşıma Isparta Belediyesi olarak hazır olduğumuzu bildirmek istiyorum.


 Bugünkü etkinliğe katılımınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyor bu etkinlikte emeği geçen başta valiliğimiz olmak üzere emniyet müdürlüğümüze Gençlik Spor İl müdürlüğümüze, Aile ve Sosyal politikalar ve milli eğitim müdürlüğümüze Belediye başkanlarımıza Belediye çalışanlarımıza Ve tabii ki belediye başkanımız Sayın Şükrü başdeğirmenin teşekkür ediyor saygılar sunuyorum katılımınızdan dolayı teşekkür ediyoruz.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Tütüncü, Konyaaltı sahilinde Tütüncü, Konyaaltı sahilinde
ONUR ÇELİK'TEN ÜMİT ALAGÖZ'E DERS GİBİ SÖZLER AK PARTİ TEFENNİ BELEDİYE BAŞKANI ADAYI ONUR ÇELİK, SOSYAL MEDYA HESABINDAN YAPTIĞI PAYLAŞIMDA, DİKKATLERİ ÜZERİNE ÇEKTİ.
Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor
Antalya Son Anket Sonuçları Açıklandı! Yerel seçimlere sayılı günler kalırken Antalya’da yapılan son ankette AK Parti adayı Hakan Tütüncü’nün CHP’nin adayı Muhittin Böcek’e yüzde 7 fark attığı görüldü