Isparta Belediyesinden Fener Alayı Yürüyüşü ve Uğur Işılak Konseri


Gündem 29.08.2022 19:48:00 0
Isparta Belediyesinden Fener Alayı Yürüyüşü ve Uğur Işılak Konseri

30 Ağustos Zafer Bayramının 100. yıldönümü Isparta’da coşku içerisinde kutlanacak. Sabah saat 10.00’da 15 Temmuz Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanındaki Atatürk Anıtına çelenklerin sunulmasıyla başlayacak ve gün boyu devam edecek program akşam Isparta Belediyesi tarafından Fener Alayının düzenlenmesi ve Uğur Işılak konseriyle sürecek. 

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, büyük zaferin 100.yıldönümü dolayısıyla belediye olarak bir dizi etkinlikler düzenlendiğini söyledi. Bu etkinliklerden biri akşam saat 21.00’de Zafer Bayramı Fener Alayı Yürüyüşü. Yürüyüş Isparta Belediyesi önünden başlayacak ve 15 Temmuz Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanında son bulacak. Ardından meydanda saat 21.30’da ünlü sanatçı Uğur Işılak tarafından konser verilecek. 

Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Türk Milletinin tarihinin zaferlerle dolu olduğunu hatırlatarak, Büyük Zaferin 100.yıldönümünü milletçe kutlamanın büyük bir gurur ve heyecanını yaşadıklarını söyledi. Vatandaşları etkinliklere davet eden Başkan Başdeğirmen, “Gün boyu sürecek programın ardından akşamda Zafer Bayramı Fener Alayı Yürüyüşü düzenlenecek ve ardından da sanatçımız Uğur Işılak vatandaşlarımıza konser verecek” dedi. Başkan Başdeğirmen, “Vatan, millet, bağımsızlık ve bayrak gibi değerlerimiz için canlarını feda eden ve bugün sahip olduğumuz imkânların temellerini atan, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, bizlere bu zaferi armağan eden istiklal mücadelemizin tüm kahramanlarını, ülkemizin ve milletimizin bölünmez bütünlüğü için canlarını seve seve feda eden aziz şehitlerimizi, kahraman gazilerimizi, rahmet ve minnetle anıyor,  Isparta halkımızın ve milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramını kutluyorum” ifadelerine yer verdi. 


Yeşil Dönüşüm toplantısına sanayicilerden yoğun ilgi Yeşil Dönüşüm toplantısına sanayicilerden yoğun ilgi
Üniversite öğrencilerinden Mudanya'ya tarihi gezi Üniversite öğrencilerinden Mudanya'ya tarihi gezi
Vali Gökmen Çiçek Turizm Haftasını öğrencilerle kutladı Vali Gökmen Çiçek Turizm Haftasını öğrencilerle kutladı
A Milli Kadın Hentbol Takım'ın EURO 24'teki rakipleri belli oldu A Milli Kadın Hentbol Takım'ın EURO 24'teki rakipleri belli oldu
Isparta Belediyesi dalgıçları gölde temizlik çalışması yaptı Isparta Belediyesi dalgıçları gölde temizlik çalışması yaptı