ISPARTA BELEDİYESİNDEN YATIRIM ATAĞI


Siyaset 6.08.2020 15:57:00 0
ISPARTA BELEDİYESİNDEN YATIRIM ATAĞI

Isparta Belediyesi, Gökkubbe Fuar Alanı ile arkasına yapılan ancak atıl kalan otopark arasına tüp geçit yapmak için ihaleye çıkıyor. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ile İtfaiye, Zabıta, Temizlik Müdürlüğü hizmet merkezinin yeni yerlerinde yapılması için de ihale yapılacak.

 Isparta Belediyesi, 2020 yılı ikinci 6 aylık döneminde önemli yatırımlara imza atıyor. 2020 yılı yatırım programı kapsamında bu ay 3 büyük iş için ihaleye çıkılıyor.

 Isparta Belediyesi, Gökkubbe Fuar Merkezi ile arkasına daha önce yapılan ancak atıl kalan otopark arasında tüp geçit yapacak. Gökkubbe Fuar Merkezi’ne girenler tüp geçit ile otoparka ve konferans salonlarına rahatlıkla ulaşabilecek. Bu iş için 14 Ağustos’ta ihale yapılacak.

 Isparta Belediyesi, Eğirdir Yolu üzerinde bulunan Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nü Akkent Toki önünde 50 bin m2’lik alana taşıyor. Bunun için de Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne yeni hizmet binalarının yapılması ile mevcut tesisin taşınması işi ihale edilecek.

 Toptancılar Sitesi’nde hizmet veren İtfaiye Müdürlüğü, Temizlik İşleri Müdürlüğü ile Zabıta Müdürlüğü de İstanbul Bulvarı üzerindeki Kömür Kontrol Laboratuarı arkasındaki alana taşınacak. Burada da yeni hizmet binaları inşa edilecek. Bu işlerin ihalesi de 20 Ağustos’ta yapılacak.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Nevşehir Belediyesi’nden “dolandırıcılık” uyarısı Nevşehir Belediyesi’nden “dolandırıcılık” uyarısı
Bursa’da yerel seçimler kritik! Hangi ilçede kim önde? Bursa’da yerel seçimler kritik! Hangi ilçede kim önde?
Göz torbalarını artık taşımayın Göz torbalarını artık taşımayın
Madencilerin ferdi kaza sigorta teminatı 1 milyon TL'ye güncellendi Madencilerin ferdi kaza sigorta teminatı 1 milyon TL'ye güncellendi