ISPARTA CHP 2 İLÇEDE KONGREYİ TAMAMLADI


Siyaset 24.12.2019 15:59:00 0
ISPARTA CHP 2 İLÇEDE KONGREYİ TAMAMLADI

Cumhuriyet Halk Partisi kongre takvimini sürdürüyor. Sütçüler ve Keçiborlu ilçelerinde kongrelerini tamamlayan CHP diğer ilçelerde de hafta sonları belirlenen programa göre yapmaya devam edecek.

 

CHP İl Başkanı Ahmet Kürkçü geçtiğimiz haftasonu Sütçüler ve Keçiborlu kongrelerinin gayet demokratik bir ortamda tamamlandığını belirterek, “Parti Genel Merkezimizin talimatları doğrultusunda ilçe kongrelerimizi başlattık. İlk olarak Sütçüler ilçemizde kongre edildi. Burada eski ilçe başkanımız Halil Bilgiç tek liste ile kongreye girdi ve yeni yönetimi ile seçildi. Keçiborlu ilçemizde 2 liste mevcuttu. Yapılan seçim sonucunda mevcut başkanımız Volkan Tahsin Üsütündağ yeniden başkanlığa seçildi. Bu hafta da Cuma, Cumartesi ve Pazar günü 3 ilçe kongremizi tamamlayacağız. İlçe kongrelerimizde yeni yönetimin yanı sıra il delegeleri seçiliyor. İl delegeleri sayısı alınan oy oranına göre belirleniyor. Bu delegelerimiz İl Başkanlığı seçiminde oy kullanıyorlar. İl kongremizde de büyük kurultay delegeleri seçiliyor” açıklamasında bulundu.

KAVGASIZ GÜRÜLTÜSÜZ BİR SEÇİM

İlçe kongreleri kavgalı gürültülü olur şeklindeki bir inanışı CHP olarak yıktıklarını belirten İl Başkanı Ahmet Kürkçü, ‘Herkesin gözü önünde gayet şeffaf bir kongre süreci yaşıyoruz. Cumhuriyet Halk Partisi demokrat bir parti olduğunu bu kongrelerle gösteriyor. Alınan sonuçların partimize, memleketimize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum’ diye konuştu.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Çiftçilere müjde! Tarımsal sulama ücretsiz Çiftçilere müjde! Tarımsal sulama ücretsiz
Banka değil, ucuz et kuyruğu! Banka değil, ucuz et kuyruğu!
Doğu'ya kar, Batı'ya bahar! Yurtta hava nasıl? Doğu'ya kar, Batı'ya bahar! Yurtta hava nasıl?
Tütüncü, Konyaaltı sahilinde Tütüncü, Konyaaltı sahilinde