Isparta'da 15 Temmuz hüzün ve Coşku ile kutlandı


Siyaset 15.07.2021 22:04:00 0
Isparta

Hain kalkışmanın 5. Yıldönümünde Isparta, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nü hüzün, coşku ve gururla kutladı. Anma etkinlikleri çerçevesinde 15 Temmuz Perşembe günü saat 19:00'da başlayan etkinlikler gece 00:13’de camilerimizden okunan selalar ile son buldu.

Merkez 15 Temmuz demokrasi Meydanında Şehitlerimizin ruhuna ithafen Mevlid-i Şerif okunmasınınardından anma töreni ile program devam etti.

Saat 19:00'de Belediye binası önünde başlayan kortej, mehter takımı Valilik Meydanına ulaştı. Valilik Meydanında düzenlenen anma programına; Vali Ömer Seymenoğlu başta olmak üzere Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen ve komutanlar, Daire Müdürleri, İl Genel Meclisi ve Belediye Meclisi Üyeleri, Siyasi Parti Temsilcileri,  Sivil Toplum Kuruluşları Temsilcileri, Mahalle ve Köy Muhtarları ile Halkımız katıldı.


Yeşil Dönüşüm toplantısına sanayicilerden yoğun ilgi Yeşil Dönüşüm toplantısına sanayicilerden yoğun ilgi
Üniversite öğrencilerinden Mudanya'ya tarihi gezi Üniversite öğrencilerinden Mudanya'ya tarihi gezi
Vali Gökmen Çiçek Turizm Haftasını öğrencilerle kutladı Vali Gökmen Çiçek Turizm Haftasını öğrencilerle kutladı
A Milli Kadın Hentbol Takım'ın EURO 24'teki rakipleri belli oldu A Milli Kadın Hentbol Takım'ın EURO 24'teki rakipleri belli oldu
Isparta Belediyesi dalgıçları gölde temizlik çalışması yaptı Isparta Belediyesi dalgıçları gölde temizlik çalışması yaptı