Isparta'da 15 Temmuz Şehitleri Anısına Fidan Dikildi ve Bakımları Yapıldı


Siyaset 15.07.2020 19:56:00 0
Isparta

15 Temmuz Şehitleri Anısına Fidan Dikildi ve Bakımları Yapıldı

Isparta Valilik Makamı ve Orman Bölge Müdürlüğümüz iş birliği ile 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik günü programlarının başlangıcı 15 Temmuz şehitleri anısına fidan dikim töreni ile başladı.

 

15.07.2020 çarşamba günü saat 10.30 da Isparta Afyon kara yolu mensucat mevkiinde düzenlenen program, Isparta Vali Yardımcısı Sayın Haluk Şimşek, Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen,  Isparta Orman Bölge Müdürümüz Refik Ulusoy, Isparta’da görev yapan Askeri Erkan Mensupları, İl Protokolü, Yerel Basın mensupları,  Bölge Müdür Yardımcıları, Şube Müdürleri, Bölge Müdürlüğümüz personeli ve Gazilerden oluşan bir grubun katılımıyla gerçekleşti.

Törende 15 Temmuz şehitlerimiz anısına Sayın Vali Yardımcımız Haluk Şimşek ve Isparta İl protokolü tarafından fidan dikimi yapılarak, selvi, çam ve ardıç türlerinden oluşan 251 adet fidanın bakımları yapıldı. Günün anlam ve önemine binaen yapılan protokol konuşmaları akabinde bütün şehitlerimiz için dua edilerek, dikilen fidanların milletimizin birlik ve beraberliğine katkı yaparak şehit ve gazilerimizin milletimizin gönlünde yaşatılacağı vurgulandı.

 

 

 

  


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Tokat'ta Siyasi İttifak: BBP, Eroğlu'nu destekleme kararı aldı Tokat'ta Siyasi İttifak: BBP, Eroğlu'nu destekleme kararı aldı
'Sırrını Biliyorum'a Bursa galası 'Sırrını Biliyorum'a Bursa galası
Protokol ile gaziler ve şehit yakınları iftarda buluştu Protokol ile gaziler ve şehit yakınları iftarda buluştu
İYİ Partili Sedat Kılınç: "Halkın sorunlarından uzaklar" İYİ Partili Sedat Kılınç: "Halkın sorunlarından uzaklar"