ISPARTA'DA 55 OTOPARK İŞÇİSİ KARA KARA DÜŞÜNÜYOR


Gündem 28.01.2021 20:21:00 0
ISPARTA

31 Mart yerel seçimlerinde Isparta belediye başkanlığına gelen Şükrü Başdeğirmen, yaptığı ve yapacağı bütün işleri vatandaşa sorarak istişare ederek gerçekleştiriyor.

Başka Başdeğirmen, Isparta'nın en temel sorunlarından biri olan trafik sorununa büyük çözümler buldu. Şehrin en işlek caddeleri ve sokakları esnafın ve vatandaşın isteği ile ücretli otopark şeklinde düzenlendi. Bu sayede trafik sorunu büyük ölçüde çözüldü. Ve kapılarının önünde yığılan araçların ortadan kaldırmasıyla esnaf'ta rahat bir nefes aldı. Ücretli otopark sayesinde yaklaşık 60 kişiye istihdam sağlandı.

Isparta Halkının menfaatlerine olan bu uygulamayı durdurmak isteyen 2 kişi mahkemeye başvurdu. İdare Mahkemesi tarafından durdurma isteği kararı onların lehine kararı verildi. Bu durdurma kararın duyulmasıyla hem esnaf hem Isparta halkı hem de otoparklarda çalışan işçiler tarafından büyük tepki ile karşılandı. Otoparklarda çalışan yaklaşık 55 kişi Kar kış ortasında işsiz kalacakları için kara kara düşünüyorlar. Buradan rızıklarını kazanıp geçimlerini sağlayan 55 kişi otoparkların kapanması ile beraber ne yapacaklarını bilemiyorlar.


Bakan Tekin Tokat'ta öğrencilerle buluştu Bakan Tekin Tokat'ta öğrencilerle buluştu
Dijital İçerik Stratejisi Belgesi eğitimcilerle paylaşıldı Dijital İçerik Stratejisi Belgesi eğitimcilerle paylaşıldı
MASKİ, Değnekler Mahallesini sağlıklı altyapıya kavuşturuyor MASKİ, Değnekler Mahallesini sağlıklı altyapıya kavuşturuyor
Başdeğirmen çifti özel çocuklarla bir araya geldi Başdeğirmen çifti özel çocuklarla bir araya geldi
YENİ OTOGAR 15 NİSAN’DA HİZMETE GİRİYOR Yeni otogar 15 Nisan’da hizmete giriyor