Isparta’da 90 Bin Doz Aşı Uygulandı

Isparta’da 90 Bin Doz Aşı Uygulandı


Gündem 12.03.2021 13:50:00 0
Isparta’da 90 Bin Doz Aşı Uygulandı

 Isparta’da yeni tip koronavirüse karşı aşılama performansı, aşı uygulayan çok sayıdaki ili geride bıraktı.

İl genelinde ilk aşılamanın yapıldığı Ocak ayından bu yana sağlık çalışanlarının yanı sıra öncelikli gruplar başta olmak üzere aşı çalışmalarına hız kesmeden devam ediliyor. Isparta Şehir Hastanesi ile birlikte, Üniversite Hastanesi, Aile Sağlığı Merkezleri ve özel hastanelerde devam eden aşılama çalışmalarında 90 bin doz aşı uygulaması gerçekleştirildi.

 

İl Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Karakaya, Isparta’da tüm sağlık personelinin koronavirüsle olan mücadelesinin devam ettiğini kaydederek 65 bin vatandaşın ilk doz aşılamasının tamamlandığını söyledi. Dr. Karakaya, ikinci doz aşılama çalışmasının devam ettiğini belirterek aşı hakkını elde eden vatandaşların en yakın sağlık kuruluşuna başvurarak bir an önce aşı olmaları konusunda davetini yineledi.

Isparta Şehir Hastanesi’nin aşı polikliniği de ise aşı olma sırası gelen vatandaşlara randevu sistemi ile hizmet vermeye devam ediliyor. Aşılarını olan vatandaşlar 15 dakika gözlem altında tutulduktan sonra poliklinikten ayrılabiliyorlar.


Başkan Başdeğirmen: İstediklerini yazsınlar, istediklerini çizsinler sandığın dibine gömüldüler Başkan Başdeğirmen: İstediklerini yazsınlar, istediklerini çizsinler sandığın dibine gömüldüler
Mehmet Şimşek : Yeni Burdur’u iktidarıyla muhalefetiyle el ele vererek inşa edeceğiz Cumhur ittifakı Burdur Belediye Başkan adayı Mehmet Şimşek kendi sosyal medya hesabı üzerinden “Burdur Tramvay” projesinin tanıtım filmini paylaştı.
Bakan Bayraktar: Nisanda elektrik ve doğal gaz fiyatlarında değişiklik olmayacak Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Uşak'ta yaptığı açıklamada Sakarya gaz sahasının daha kuzeybatısında bir sahada yeni bir kuyu kazıldığını belirterek, seçim sonrası nisan ayında elektrik ve doğal gaz fiyatları
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yerel seçim paylaşımı: Mitingler tamamlandı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlere ilişkin "Millî iradenin tecelli aracı olan sandık, 85 milyon olarak hepimizin namusuna emanettir." ifadelerini kullandı.
Göynük pazar alanı tamamlanıyor Göynük pazar alanı tamamlanıyor