Gündem

Gündem Haberleri

ISPARTA'DA BAŞARIYA ENGEL YOK


Gündem 18.01.2020 13:27:00 0
ISPARTA

Akdeniz Anemisi tedavisi nedeniyle 1.5 yıldır evde eğitim alan 6. Sınıf öğrencisi İsmail Can Selvi de karne sevinci yaşadı hem de takdirlik...

Hızırbey Ortaokulu öğrencisi İsmail Can Selvi, 1.5 yol önce konulan Akdeniz Anemisi tanısı nedeniyle okula gidemiyor. Çünkü tedavi sürecinde enfeksiyon kapma riski var. Ancak İsmail’in eğitimine 1.5 yıldır evinde devam ediliyor. Öğretmenleri İsmail’in karnesini evine götürdü. Okul Müdürü Tevfik Akar da öğretmenlere eşlik etti. Çünkü karnesinin yanında bir de takdir belgesi vardı. Tevfik Akar, bu anlamlı ziyaret ile ilgili şu cümleleri paylaştı:

“Evde eğitim gören 6-F sınıfı öğrencimiz İsmail Can SELVİ’ye karnesini, takdir belgesini ve karne hediyesini müdür yardımcılarımız Güler KUNDURACI ile Teslime BARUT ve İngilizce Öğretmeni Esra TOKBAŞ ile birlikte evine giderek takdim ettik.Öğrencimize ve ailesine Hızırbey Ortaokulu ailesinin tüm paydaşlarının selamlarını, sevgilerini ve acil şifa dileklerini götürdük...”


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Tütüncü, Konyaaltı sahilinde Tütüncü, Konyaaltı sahilinde
ONUR ÇELİK'TEN ÜMİT ALAGÖZ'E DERS GİBİ SÖZLER AK PARTİ TEFENNİ BELEDİYE BAŞKANI ADAYI ONUR ÇELİK, SOSYAL MEDYA HESABINDAN YAPTIĞI PAYLAŞIMDA, DİKKATLERİ ÜZERİNE ÇEKTİ.
Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor
Antalya Son Anket Sonuçları Açıklandı! Yerel seçimlere sayılı günler kalırken Antalya’da yapılan son ankette AK Parti adayı Hakan Tütüncü’nün CHP’nin adayı Muhittin Böcek’e yüzde 7 fark attığı görüldü