ISPARTA'DA BERABER YÜRÜYELİM ETKİNLİĞİ


Spor 22.09.2019 18:47:00 0
ISPARTA

Isparta Belediyesi Hareketlilik Haftası etkinlikleri kapsamında bisiklet turu düzenledi. 

 

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen ile değişimin yaşandığı Isparta'da, peryodik olarak farklı etkinlikler hayata geçiyor.

 

Sağlıklı bir yaşam için bisiklet'e dikkat çekmek ve şehir trafiğini rahatlatmak için Başkan Başdeğirmen Bisiklet turnuvası düzenledi. Bugün, "Belediye önündeki beraber yürüyelim adındaki bisiklet buluşmasında 1000’e yakın bisikletli katıldı.

Ak Parti YSK temsilcisi Milletvekili Recep Özel, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Belediye Başkan yardımcıları Uğur Büyükçulcu ile Fahretdin Gözgün, Gençlik ve Spor Müdürü Murat Gevrek, Isparta belediye meclis üyeleri, Ziraat odası Başkanı Muslahattin Can Selçuk de etkinlikte bisiklet sürdü.

 

Bisiklet etkinliği, Belediye ününden başlayarak Mimar Sinan caddesinden çay boyu kavşağından dönerek Aksu caddesinden devam etti ve Valilik önüne son buldu. Valilik önünde etkiliğe katılanlara bir konuşma yapan Ak Parti'li Özel, sporun önemine vurgu yaptı. Başkan Başdeğirmen'in bu etkinliği düzenlemesinden dolayı kendisine teşekkür etti. Bisiklet sürme alanlarını genişletmesini ve yeni yollar açmasını Vatandaş adına talep etti.

BİSİKLET SÜRME ALANLARINI YAPACAĞIZ

Başkan Başdeğirmen yaptığı açıklamada, tüm katılımcılara teşekkür etti. Isparta'da bisiklet sürüşünü yaygın hale getirmek için gerekli tüm alt yapıyı belediye olarak hazırlayacağız dedi. Üniversite'den kolçelik kavşağına kadar bisiklet yolu yaparak bu hizmeti Isparta'lılara kazandıracağız müjdesini verdi. Şehrin diğer yerlerinede aynı şekilde bu bisiklet yollarını yapacağını kaydetti. Daha sonra bisiklet akrobasileri ile etkinlik sona erdi.

878-002.jpg

1221-008.jpg

323223-002.jpg

544554.jpg

655665-001.jpg

899898-001.jpg

Kaş Ülkü ocakları’ndan gönüllü arama kurtarma hamlesi Antalya Kaş Ülkü Ocakları, olası afetlerde görev almak üzere gönüllü arama kurtarma birimi kurdu. İlk adımda orman yangınlarına karşı su dolu bidonlar yerleştiren ekip, vatandaşları gönüllü olmaya davet ediyor.
Afrika üzerinden geliyor! Bugün başlıyor: Sıcaklıklar 40 dereceyi aşacak Meteoroloji Genel Müdürlüğü, ülke genelinde hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerine çıkacağını belirterek vatandaşları günün en sıcak saatlerinde dikkatli olmaya çağırdı.
Kepez’den Milli Takıma gurur yolculuğu Kepez Belediyesi Spor Kulübü, Türk hentbolunun yükselen yıldızlarını yetiştiriyor. 30 Haziran-13 Temmuz tarihleri arasında Ankara’da düzenlenen Kadınlar 17 Yaş Avrupa Hentbol Şampiyonası hazırlık kampına, Kepez Belediyesi'nin başa
Böcek tutuklandı Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü 'rüşvet' soruşturması kapsamında gözaltına alınan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, sulh ceza hakimliğince tutuklandı
Böcek tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edildi Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek ve eski gelini Zeynep Kerimoğlu, rüşvet soruşturması kapsamında gözaltına alındı. Başkan Böcek, 25 milyon TL’lik seçim desteği talebi ve 30 milyon TL’lik konut alımı iddialarıyla