ISPARTA'DA BERABER YÜRÜYELİM ETKİNLİĞİ


Spor 22.09.2019 18:47:00 0
ISPARTA

Isparta Belediyesi Hareketlilik Haftası etkinlikleri kapsamında bisiklet turu düzenledi. 

 

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen ile değişimin yaşandığı Isparta'da, peryodik olarak farklı etkinlikler hayata geçiyor.

 

Sağlıklı bir yaşam için bisiklet'e dikkat çekmek ve şehir trafiğini rahatlatmak için Başkan Başdeğirmen Bisiklet turnuvası düzenledi. Bugün, "Belediye önündeki beraber yürüyelim adındaki bisiklet buluşmasında 1000’e yakın bisikletli katıldı.

Ak Parti YSK temsilcisi Milletvekili Recep Özel, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Belediye Başkan yardımcıları Uğur Büyükçulcu ile Fahretdin Gözgün, Gençlik ve Spor Müdürü Murat Gevrek, Isparta belediye meclis üyeleri, Ziraat odası Başkanı Muslahattin Can Selçuk de etkinlikte bisiklet sürdü.

 

Bisiklet etkinliği, Belediye ününden başlayarak Mimar Sinan caddesinden çay boyu kavşağından dönerek Aksu caddesinden devam etti ve Valilik önüne son buldu. Valilik önünde etkiliğe katılanlara bir konuşma yapan Ak Parti'li Özel, sporun önemine vurgu yaptı. Başkan Başdeğirmen'in bu etkinliği düzenlemesinden dolayı kendisine teşekkür etti. Bisiklet sürme alanlarını genişletmesini ve yeni yollar açmasını Vatandaş adına talep etti.

BİSİKLET SÜRME ALANLARINI YAPACAĞIZ

Başkan Başdeğirmen yaptığı açıklamada, tüm katılımcılara teşekkür etti. Isparta'da bisiklet sürüşünü yaygın hale getirmek için gerekli tüm alt yapıyı belediye olarak hazırlayacağız dedi. Üniversite'den kolçelik kavşağına kadar bisiklet yolu yaparak bu hizmeti Isparta'lılara kazandıracağız müjdesini verdi. Şehrin diğer yerlerinede aynı şekilde bu bisiklet yollarını yapacağını kaydetti. Daha sonra bisiklet akrobasileri ile etkinlik sona erdi.

878-002.jpg

1221-008.jpg

323223-002.jpg

544554.jpg

655665-001.jpg

899898-001.jpg


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Düzce'de motor kazası Düzce'de motor kazası
Şadi Özdemir: Nilüfer’de yeni bakış açılarına ihtiyaç var Şadi Özdemir: Nilüfer’de yeni bakış açılarına ihtiyaç var
KAYMEK’in gençleri, Çanakkale ruhunu anlattı KAYMEK’in gençleri, Çanakkale ruhunu anlattı
Çiftçilere müjde! Tarımsal sulama ücretsiz Çiftçilere müjde! Tarımsal sulama ücretsiz