Yaşam

Yaşam Haberleri

ISPARTA'DA BİR GÜZEL ADAM


Yaşam 20.09.2020 15:57:00 0
ISPARTA

Isparta İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Yılmaz, yeni dönem için incelemelerde bulunduğu ilçelerde sürecin sıkıntısız geçmesi için çalışmaları sürdürüyor.

 

İl müdürü Yılmaz, Senirkent ilçesinde yapılan sınavdan dönerken yolda, mülteci olarak ülkemizde misafir olan mevsimlik tarım işçilerinin çocuklarıyla karşılaştık. Kızlara voleybol, erkeklere futbol topu hediye ettik. Mutululuklarını görmeliydiniz. Allah çocuklarımızın yüzünü hep güldürsün inşaallah. Paylaşımını yaparak büyük beğeni topladı.

 

Son zamanlarda özellikle Suriyeliler üzerinden ayrıştırıcı ve Çirkin tavırlar sergileyen kişilere ders nitelikteki bu paylaşımı için umarız bu ırkçı ayrıştırıcı bencil insanlar utanır. 

 

 


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Tütüncü, Konyaaltı sahilinde Tütüncü, Konyaaltı sahilinde
ONUR ÇELİK'TEN ÜMİT ALAGÖZ'E DERS GİBİ SÖZLER AK PARTİ TEFENNİ BELEDİYE BAŞKANI ADAYI ONUR ÇELİK, SOSYAL MEDYA HESABINDAN YAPTIĞI PAYLAŞIMDA, DİKKATLERİ ÜZERİNE ÇEKTİ.
Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor
Antalya Son Anket Sonuçları Açıklandı! Yerel seçimlere sayılı günler kalırken Antalya’da yapılan son ankette AK Parti adayı Hakan Tütüncü’nün CHP’nin adayı Muhittin Böcek’e yüzde 7 fark attığı görüldü