ISPARTA'DA DEMOKRAT PARTİ MERKEZ İLÇEDE KONGRE SÜRECİ...


Gündem 15.12.2019 13:59:00 0
ISPARTA

DEMOKRAT PARTİ MERKEZ İLÇEDE KONGRE SÜRECİ...

Isparta Demokrat Parti Merkez İlçe Başkanlığı kongresini yaptı..

Mevcut Başkan Tuncay Huban' nın tek liste olarak girdiği ve 69 delegenin katılımıyla yapılan kongreye katılım yoğun oldu.

Son günlerde Ülke genelinde tekrar eski günlerine dönme yolunda hızla ilerleyen Demokrat Parti’de genç kadroların görev alması Parti açısından sevindirici bir durum olduğunu söyleyen İl Başkanı Mustafa Marulcu, “Artık Partimiz eski günlerine dönüyor ve iktidar yolunu açıyoruz. Bizler bu Parti de büyüdük bu Partide siyasete girdik ve şuanda mevcut siyasi partilerde bulunan ve seçilen bir çok kişi burada yetişmiş ve buradan o görevlerine gitmiş insanlardır.  Bu arkadaşlarımız Recep Tayyip Erdoğan'a inandılar güvendiler ama bu inancın ve güvenin boşa çıktığını gördüler.  Bu arkadaşlarımızda şimdi ATA OCAĞI olan Partisine geri dönüyorlar, toparlanma sürecindeyiz. Allah' ın izniyle Demokrat Parti' nin kalesinde bunu da başaracağız. Gençler ve insanlar sosyal medya üzerinden bizleri takip eden halkımız ve özellikle genç arkadaşlarımız oldukça yoğun oluyor ...” dedi.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Tütüncü, Konyaaltı sahilinde Tütüncü, Konyaaltı sahilinde
ONUR ÇELİK'TEN ÜMİT ALAGÖZ'E DERS GİBİ SÖZLER AK PARTİ TEFENNİ BELEDİYE BAŞKANI ADAYI ONUR ÇELİK, SOSYAL MEDYA HESABINDAN YAPTIĞI PAYLAŞIMDA, DİKKATLERİ ÜZERİNE ÇEKTİ.
Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor
Antalya Son Anket Sonuçları Açıklandı! Yerel seçimlere sayılı günler kalırken Antalya’da yapılan son ankette AK Parti adayı Hakan Tütüncü’nün CHP’nin adayı Muhittin Böcek’e yüzde 7 fark attığı görüldü