Gündem

Gündem Haberleri

ISPARTA'DA EN ANLAMLI GÜN


Gündem 27.11.2019 22:54:00 0
ISPARTA

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ömer PARLAK, Isparta Belediye Başkan Yardımcısı Fahrettin GÖZGÜN ’ün de katıldığı programda pek çok alanda öğretmenlik mesleğine emek vermiş ve vermekte olan öğretmen dernek üyeleri tarafından ağırlandı.

Kuran Tilaveti ile başlayan programda; Günün anlam ve önemi hakkında açıklama yapan Dernek Başkanı Ramazan Çapan:” Bizleri Milletçe ayakta tutan; öğretmenlerin öğrencilerine anne şefkati, baba koruyuculuğuyla yaklaşımının yanı sıra değerler kavramını çok iyi öğretmeleridir.

Sevgiyi, saygıyı, merhameti, iyiliği, yardımlaşmayı ve hoşgörüyü bize öğreten yeri geldiğinde bize annelik, babalık yapan, o kutsal mesleği icra ederken bizi asla evlatlarından ayırmayan ellerini muhabbetle öptüğümüz öğretmenlerimize vefasızlık yapamazdık. Anne baba evlatları tarafından unutulduğunda nasıl üzülüyorsa; öğretmenlerde evladı yerine koyduğu öğrencileri tarafından unutulduğunda üzülürler. Onlar bizleri önce insan olsun diye yetiştirdiler.

Atom Mühendisi yada Genetik Bilimcisi olabilirsiniz, Doktor yada Üst düzey bürokratta olabilirsiniz ama insani değerlerden yoksunsanız, gönül dilini bilmiyor, empati kurmuyorsanız ve Değerlerimizi önemsemiyorsanız; toplumda karşılığınız anlık sahte gülücükler, sempati gösterileri, samimiyetsiz saygıdan ibaret olacaktır. Bundan dolayıdır ki ideolojik saplantılara asla düşmeden bize her şeyden önce DEĞERLERİMİZİ öğreten o kutsal Öğretmenlik mesleğinin kutlu neferleri, adanmış gönüllerin, Öğretmenler gününü kutluyorum..”

Diye konuştu.

Programa katılan öğretmenlere ve protokole şükran ve katılım belgelerinin verildiği programda AK Parti Isparta Merkez İlçe Başkanı Ömer PARLAK böyle anlamlı bir günde bulunmaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi. Isparta Belediye Başkan Yardımcısı Fahrettin GÖZGÜN ’de “15 Temmuz Hain Darbe Girişiminin isminden esinlenerek 15 Temmuzu dernek ismi olarak koyup kutsal davada yerini alan 15 Temmuz Birlik ve Dayanışma Derneği’nin çalışmaları ve misyonu önemlidir. Ben tüm dernek üyesi arkadaşlarımı kutluyorum. Ayrıca bu güzel gün dolayısıyla bir araya geldiğimiz tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyorum.” Diye konuştu.

Belgelerini alan öğretmenlerin memnuniyetlerini ifade ettikleri program duygusal paylaşımlarla sona erdi.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Doğu'ya kar, Batı'ya bahar! Yurtta hava nasıl? Doğu'ya kar, Batı'ya bahar! Yurtta hava nasıl?
Tütüncü, Konyaaltı sahilinde Tütüncü, Konyaaltı sahilinde
ONUR ÇELİK'TEN ÜMİT ALAGÖZ'E DERS GİBİ SÖZLER AK PARTİ TEFENNİ BELEDİYE BAŞKANI ADAYI ONUR ÇELİK, SOSYAL MEDYA HESABINDAN YAPTIĞI PAYLAŞIMDA, DİKKATLERİ ÜZERİNE ÇEKTİ.
Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor