ISPARTA'DA FETÖ SORUŞTURMALARINDA FLAŞ GELİŞME: TAHLİYE EDİLDİLER


Gündem 16.10.2019 16:35:00 0
ISPARTA

Isparta'daki 129 sanıklı Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) davasında ceza alan Alper Bayhan, Fatih Cebeci, Fatih Yanmaz ile birlikte SDÜ'de eski akademisyen 3 kişiye tahliye kararı çıktı.

Isparta'da 2017 yılında sonuçlanan ve eski SDÜ Rektörü ile eski Isparta Valisi Mehduh Oğuz'un da bulunduğu Isparta FETÖ davasında ceza alan 6 kişi, Antalya Bölge Adliye Mahkemesi kararınca tahliyelerine karar verildi.

Buna göre, tutuklu olan İş Adamı Alper Bayhan, SDÜ eski YBEM Müdürü Fatih Cebeci, Fatih Yanmaz ile birlikte 3 akademisyen daha tahliye edildi.

OLAYIN GEÇMİŞİ

Isparta Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından düzenlenen FETÖ/PDY operasyonunda, 130 kişi hakkında, 'Silahlı terör örgütü kurma ve yönetme', 'Silahlı terör örgütüne üye olma', 'Hukuka aykırı kişisel verileri kaydetme', 'Şantaj', 'Özel hayatın gizliliğini ihlal', 'Resmi belgede sahtecilik', 'Zimmet', 'İcbar suretiyle irtikâp', 'Görevi kötüye kullanma', '6415 sayılı Terörizmin Finansmanının Önlenmesi Hakkındaki Kanun'a muhalefet' ve 'Kişisel verileri hukuka aykırı olarak ele geçirmek ve yaymak' suçlamalarıyla dava açılmıştı.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Tütüncü, Konyaaltı sahilinde Tütüncü, Konyaaltı sahilinde
ONUR ÇELİK'TEN ÜMİT ALAGÖZ'E DERS GİBİ SÖZLER AK PARTİ TEFENNİ BELEDİYE BAŞKANI ADAYI ONUR ÇELİK, SOSYAL MEDYA HESABINDAN YAPTIĞI PAYLAŞIMDA, DİKKATLERİ ÜZERİNE ÇEKTİ.
Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor
Antalya Son Anket Sonuçları Açıklandı! Yerel seçimlere sayılı günler kalırken Antalya’da yapılan son ankette AK Parti adayı Hakan Tütüncü’nün CHP’nin adayı Muhittin Böcek’e yüzde 7 fark attığı görüldü