Gündem

Gündem Haberleri

Isparta'da fuhuşta korkutan tablo


Gündem 28.11.2019 15:49:00 0
Isparta
Hıfzısıhha Kurulu fuhuş olaylarının önüne geçmek için toplandı. Vali Yardımcısı Dr Hakan Kubalı başkanlığında 21 Kasım tarihinde toplanan Kurul’un en önemli güündem maddesi her geçen gün artan fuhuş olaylarının önüne geçilmek üzere alınacak tedbirler oldu. Gündemin 1. Maddesinde “İlimizde gizli olarak denetimsiz fuhuş yapan bay, bayan, transseksüel, travesti benzeri kişilerin fert ve toplum sağlığı açısından, büyük risk oluşturmakta oldukları, sayılarının giderek artması konusunda yaşanan sıkıntılar ve çözümler” İl Hıfzısıhha Kuruluna sunmak üzere 2 önemli karar alındı. FUHUŞ YAPANA PARA CEZASI Kurul, fuhuş yaptığı tespit edilen bay, bayan, travesti, transseksüel ve benzeri kimselere bu davranışlarından ötürü fuhuş yüzünden bulaşan zührevi hastalıklar la mücadele tüzüğünde belirtilen hükümlerin uygulanmasına hükmetti. Tüzük gereği gizli ve aleni fuhuş yapanlara 31 Aralık 2019 tarihine kadar geçerli olmak üzere başka bir suç teşkil etmiyorsa en az 644, en çok 2 bin 610 TL idari para cezası uygulanacak. Komisyon alt ve üst sınırı dikkate alarak Isparta’da bu suçu işleyenlere 2 bin 500 TL idari para ceza uygulanmasına bu cezanın polis ve Jandarma tarafından tatbik edilmesine karar verdi.

ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Tütüncü, Konyaaltı sahilinde Tütüncü, Konyaaltı sahilinde
ONUR ÇELİK'TEN ÜMİT ALAGÖZ'E DERS GİBİ SÖZLER AK PARTİ TEFENNİ BELEDİYE BAŞKANI ADAYI ONUR ÇELİK, SOSYAL MEDYA HESABINDAN YAPTIĞI PAYLAŞIMDA, DİKKATLERİ ÜZERİNE ÇEKTİ.
Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor
Antalya Son Anket Sonuçları Açıklandı! Yerel seçimlere sayılı günler kalırken Antalya’da yapılan son ankette AK Parti adayı Hakan Tütüncü’nün CHP’nin adayı Muhittin Böcek’e yüzde 7 fark attığı görüldü