ISPARTA'DA HALK OTOBÜSLERİ 4 GÜN ÜCRETSİZ


Yaşam 29.07.2020 22:58:00 0
ISPARTA

Bayramda otobüsler 4 gün ücretsiz

 
Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, cuma günü başlayacak ve dört gün sürecek olan Kurban Bayramında halk otobüslerinin ücretsiz olacağını açıkladı. Başkan Başdeğirmen ayrıca hayvan pazarına seferlerin devam ettiğini, yine arefe günü tüm mezarlıklara da ikindi namazının ardından ücretsiz seferler yapılacağını duyurdu.
Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen beraberinde Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi Başkanı Faruk Daşdöner ile birlikte bayram süresince otobüslerin ücretsiz olduğuna ilişkin değerlendirmelerde bulundu.
Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, tüm vatandaşların Kurban Bayramını tebrik ederek başladığı konuşmasında, “Isparta Belediyesi olarak bizlerde vatandaşlarımızın bayramı huzurlu ve mutlu bir şekilde geçirebilmeleri amacıyla bazı tedbirler aldık” derken, halk otobüslerine ilişkin alınan kararlardan bahsetti.
Vatandaşların kurbanlıklarını alabilmeleri, hayvan pazarına gidip, gelebilmeleri amacıyla pazartesi günü başlayan seferlerin perşembe günü akşam saatlerine kadar devam edeceğini söyleyen Başdeğirmen, “Halk otobüslerimiz arefe günü vatandaşlarımıza ikindi namazından, saat 17.00’dan sonra Kaymakkapı Meydanından tüm mezarlıklarımıza ücretsiz sefer düzenleyecektir.
Cuma günü Kurban Bayramımızın birinci gününü idrak edeceğiz. 4 gün sürecek bayram boyunca halk otobüslerimiz vatandaşlarımıza ücretsiz hizmet verecek. Bu hizmetten ve Isparta halkına yapmış oldukları bu hediyeleri, fedakarlıkları için belediyem adına halk otobüslerimiz başkanına ve yönetim kuruluna teşekkür ediyorum” dedi.
Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi Başkanı Faruk Daşdöner de, bayram süresinde vatandaşların ulaşımları amacıyla otobüslerin ücretsiz hizmet vereceğini belirterek, “Bu bayram biraz buruk bir bayram geçireceğiz. Belediye Başkanımız buruk geçecek bayramda Isparta halkımızı mutlu etmek noktasında bayram süresince otobüslerin ücretsiz olması noktasında telkinde bulundu. Bizde bunu memnuniyetle karşıladık. Esnaf, vatandaş, belediye işbirliğiyle bu sürecin devamlı taçlanacağını, bu zorlu günlerde birlikte olduğumuzu göstererek, moral olması noktasında bizde bu güzel hizmeti yapmaktan onur ve şeref duyuyoruz. Böyle güzel hizmette bizleri de vesile ettiği için sayın başkanımıza teşekkür ediyorum. Isparta halkımızın Kurban Bayramını kutluyorum” görüşlerinde bulundu.
4 gün sürecek olan ücretsiz otobüs seferleri birinci gün 09.00, 2.gün 08.30, 3.gün 08.00 ve 4.gün ise 07.30 saatlerinde seferler başlayacak.

ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Tütüncü, Konyaaltı sahilinde Tütüncü, Konyaaltı sahilinde
ONUR ÇELİK'TEN ÜMİT ALAGÖZ'E DERS GİBİ SÖZLER AK PARTİ TEFENNİ BELEDİYE BAŞKANI ADAYI ONUR ÇELİK, SOSYAL MEDYA HESABINDAN YAPTIĞI PAYLAŞIMDA, DİKKATLERİ ÜZERİNE ÇEKTİ.
Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın belini büküyor
Antalya Son Anket Sonuçları Açıklandı! Yerel seçimlere sayılı günler kalırken Antalya’da yapılan son ankette AK Parti adayı Hakan Tütüncü’nün CHP’nin adayı Muhittin Böcek’e yüzde 7 fark attığı görüldü