Asayiş

Asayiş Haberleri

Isparta'da kaçak alkol operasyonu

Isparta'da polisin uygulama noktasında durdurduğu araçta yapılan aramada sahte alkol yapımında kullanılan 50 litre etil alkol ve malzemeler ele geçirildi.


Asayiş 28.10.2021 17:49:00 0
Isparta

İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, kaçakçılık ile mücadele ve halk sağlığının korunması amacıyla özellikle eğlence mekanlarına ve içki satışı yapılan yerlere satış yapmak amacıyla kente gelen şahıslara yönelik operasyon başlattı. Bu kapsamda uygulama noktasında durdurulan araç içerisinde yapılan aramada, yaklaşık 150 litre sahte alkol yapımında kullanılabilecek 200 70 cl’lik etiketli boş alkol şişesi, 10 adet 5’er litrelik toplamda 50 litre etil alkol, 250 plastik kelepçe, 2 adet 0.5’er litrelik pet şişe alkol aroması,  200 etiketli boş alkol şişesi kapşonu ile 1 adet şişeleme işleminde kullanılan pürmüz ele geçirilirken, 1 şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı.

Emniyet'ten yapılan açıklamada ise; "Vatandaşlarımızın huzur ve güven ortamında yaşamalarını sağlamak, halkımızı suç ve suçludan korumak amacıyla Isparta İl Emniyet Müdürlüğü olarak alanda, uygulama noktalarında, okul çevrelerinde zaman mefhumu gözetmeksizin çalışmaktayız. Vatandaşlarımızın her türlü talep ve bildirimlerini 112 Acil Çağrı Merkezi Hattına veya 0505 318 32 44 numaralı WhatsApp ve BİP tabanlı iletişim kanalımızdan yazılı olarak Isparta Emniyet Müdürlüğümüze ulaştırmaları bizlere güç katacaktır" denildi.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin! Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin!
Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak Hatay Büyükşehir'de 'sosyal denge' yeniden imzalanacak
Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi Sedat Yalçın'dan Bursa'ya 'uydu-kent' projesi
Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı Hatay'da tamamlanan konteynerler hizmete açıldı