Isparta'da Kardeşi ve Eniştesini Öldüren Polis Memuru Niğde'de Yakalandı


Asayiş 15.01.2020 00:13:00 0
Isparta

Yeğenlerini öksüz ve yetim bırakan polis memuru Niğde'de yakalandıIsparta'da 3 ve 6 yaşlarındaki yeğenlerinin gözleri önünde eniştesi ve ablasını silahla öldürdükten sonra kaçan katil zanlısı polis memuru, Niğde'de saklandığı pansiyonda yakalandı.

 

Isparta'da 3 ve 6 yaşlarındaki yeğenlerinin gözleri önünde eniştesi ve ablasını silahla öldürdükten sonra kaçan katilzanlısı polis memuru, Niğde'de saklandığı pansiyona düzenlenen operasyonla yakalandı.

Geçen Kasım ayında 3 ve 6 yaşlarındaki yeğenlerinin gözleri önünde eniştesi Uzman Çavuş Erkan Öztürk ile eşi Ebru Öztürk'ü evlerinde silahla vurarak öldüren katil zanlısı polis memurunun yakalanması için çalışma başlatıldı. Emniyet güçleri, katil zanlısı polis memuru U.D.'nin yer değiştirerek Niğde ilinde olduğunu ve burada bir pansiyonda sahte kimlikle konakladığı bilgisi üzerine harekete geçti. Isparta Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Cinayet Büro Amirliği ekipleri ile Niğde Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerinin ortaklaşa düzenlediği operasyonda, katil zanlısı U.D. kıskıvrak yakalanarak gözaltına alındı.

Emniyet güçleri U.D. ile birlikte ayrıca, suç aleti silah ile birlikte ele geçirdiği fişeklere de el koydu. Isparta Emniyet Müdürlüğü'nde gözaltına alınan U.D.'nin, gerekli işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceği öğrenildi.


ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK ISPARTA’NIN BUGÜNÜNE DEĞİL YARINLARINA YATIRIM YAPTIK
Başiskele Ortadil Sokakta sürüş güvenliği Başiskele Ortadil Sokakta sürüş güvenliği
META'ya çifte ceza! META'ya çifte ceza!
Başkan Savran’dan Şehitleri Anma Günü Ve Çanakkale Zaferi mesajı Başkan Savran’dan Şehitleri Anma Günü Ve Çanakkale Zaferi mesajı
LÖSEV’e bağışlarınızla önce çocuklar iyileşsin LÖSEV’e bağışlarınızla önce çocuklar iyileşsin